Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Duci lányként adjam fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányként adjam fel a párkeresést?

Figyelt kérdés
167cm,92kg,24/L

2018. jan. 20. 16:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%

Egy tanács: Hormon labort kellene csináltatnod, és egy terheléses cukor és inzulin vizsgálatot vérből.

Lányom inzulinrezisztens, őt is zavarta a súlya, és hogy akármit csinál, nem tud fogyni. Előírtak neki egy diétát, napi szinten edz, és nagyon szépen lefogyott, és tartja is már 4 éve a súlyát. Ha nem vittem volna el dokihoz, még mindig a nyűglődés lenne.

2018. jan. 20. 17:48
 22/35 anonim ***** válasza:
61%
Add fel. Én is föladtam (mondjuk soha nem is próbálkoztam) és nyugis így az élet. Nem tudom mióta vagy kövér, én óvodás korom óta, így mondjuk nekem viszonylag egyszerű volt, mert gyakorlatilag sose volt más lehetőségem. Vagy ha mégis nagyon akarsz, akkor vannak olyan emberek akiket kifejezetten a zsír meg a háj indít be, ez a fétisük... De fúj...
2018. jan. 20. 18:33
 23/35 anonim ***** válasza:
25%

Ha nincs hormonprobléma a háttérben, akkor le tudsz fogyni. Nem kell túl nagy erőfeszítés. És mozgás nélkül is megy. Majd nekiállsz mozogni, ha leadtál innen egy 15 kg-ot (4 hónap kb), és bírod már.

Csak az étrendeden változtass, nem koplalni kell.

Ja, amúgy igen, van pasi, aki szereti a túlsúlyos nőket, de a te önbizalmad meg a fizikumod attól nem fog helyrejönni.

Tudom, tapasztalat. (Én is voltam 90 kg, mikor az első gyereket szültem. 165 cm vagyok. 62-re fogytam le, aztán pszichés probléma miatt 54-re. De ahogy helyrejöttem, visszahíztam 62-re. Második szülés után 77-ről 65-re. Azt tartottam, míg újra terhes nem lettem. A többit majd meglátjuk. De le lehet fogyni, ha egészséges vagy...)

2018. jan. 20. 18:39
 24/35 anonim ***** válasza:
74%

Nem a súlyod a legnagyobb akadály, hanem a hozzáállásod az egészhez.

Te még sose láttál olyan párt, ahol a nő kövér? Nem kell itt előadni a hattyú halálát.

Vegyél fel valami csinit, csináld meg a hajad, pici visszafogott smink (spirál, szájfény, BB krém bőven elég), és kérj meg valakit, hogy csináljon rólad pár vállalható képet és segítsen kiválasztani a 3 legjobbat. Egész alakost, de minimum derékig látszol! Felteszed magad egy társkeresőre. Meg fogsz lepődni, hogy hányan meg akarnak ismerni.

A nyafogásról viszont nagyon sürgősen szóljál le!

2018. jan. 20. 19:14
 25/35 A kérdező kommentje:
Hol látsz itt nyafogást?
2018. jan. 20. 19:27
 26/35 anonim ***** válasza:
26%

"Duci lányként adjam fel a párkeresést?"

Ergó, panaszkodsz, azt várod, hogy majd valaki megsajnáljon téged.

De tenni azért, hogy lefogyj, azért lusta vagy. De sajnáltatni magad azt tudsz.

Meg olyat írni, ha lesz pénzed zsírleszívás...

B+, a futás ingyen van. Csak fel kéne emelned a segged a tv és a számítógép elől!

2018. jan. 20. 19:58
 27/35 anonim ***** válasza:
21%

ui.: Arra nem voltál képes, hogy leírd, hogy miket eszel, milyen életvitelt folytatsz.

Biztosan zabálsz össze-vissza, azért vagy ennyire elhízva, hát így nem is megy a lefogyás.

2018. jan. 20. 20:00
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell feladnod. Én hasonló paraméterekkel rendelkezem, kicsit nagyobb súllyal. Ha elfogadod magad, magabiztos vagy, életvidám akkor az ilyen típusú nőket kedvelő férfiak meg fognak találni. Ha alapból nem tudod elfogadni magad, látszik is rajtad, akkor nem mernek közeledni feléd. Nem szabad félősnek lenni :) 24/N
2018. jan. 20. 20:04
 29/35 anonim ***** válasza:
36%
Neked a felfogásoddal van probléma. Ellenszenves ahogy reagálsz, ha olyan vagy mint egy pokróc, nem fognak kezdeményezni a férfiak.
2018. jan. 20. 20:17
 30/35 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell feladni, fogadd el magad.
2018. jan. 20. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!