Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányként adjam fel a párkeresést?
Egy tanács: Hormon labort kellene csináltatnod, és egy terheléses cukor és inzulin vizsgálatot vérből.
Lányom inzulinrezisztens, őt is zavarta a súlya, és hogy akármit csinál, nem tud fogyni. Előírtak neki egy diétát, napi szinten edz, és nagyon szépen lefogyott, és tartja is már 4 éve a súlyát. Ha nem vittem volna el dokihoz, még mindig a nyűglődés lenne.
Ha nincs hormonprobléma a háttérben, akkor le tudsz fogyni. Nem kell túl nagy erőfeszítés. És mozgás nélkül is megy. Majd nekiállsz mozogni, ha leadtál innen egy 15 kg-ot (4 hónap kb), és bírod már.
Csak az étrendeden változtass, nem koplalni kell.
Ja, amúgy igen, van pasi, aki szereti a túlsúlyos nőket, de a te önbizalmad meg a fizikumod attól nem fog helyrejönni.
Tudom, tapasztalat. (Én is voltam 90 kg, mikor az első gyereket szültem. 165 cm vagyok. 62-re fogytam le, aztán pszichés probléma miatt 54-re. De ahogy helyrejöttem, visszahíztam 62-re. Második szülés után 77-ről 65-re. Azt tartottam, míg újra terhes nem lettem. A többit majd meglátjuk. De le lehet fogyni, ha egészséges vagy...)
Nem a súlyod a legnagyobb akadály, hanem a hozzáállásod az egészhez.
Te még sose láttál olyan párt, ahol a nő kövér? Nem kell itt előadni a hattyú halálát.
Vegyél fel valami csinit, csináld meg a hajad, pici visszafogott smink (spirál, szájfény, BB krém bőven elég), és kérj meg valakit, hogy csináljon rólad pár vállalható képet és segítsen kiválasztani a 3 legjobbat. Egész alakost, de minimum derékig látszol! Felteszed magad egy társkeresőre. Meg fogsz lepődni, hogy hányan meg akarnak ismerni.
A nyafogásról viszont nagyon sürgősen szóljál le!
"Duci lányként adjam fel a párkeresést?"
Ergó, panaszkodsz, azt várod, hogy majd valaki megsajnáljon téged.
De tenni azért, hogy lefogyj, azért lusta vagy. De sajnáltatni magad azt tudsz.
Meg olyat írni, ha lesz pénzed zsírleszívás...
B+, a futás ingyen van. Csak fel kéne emelned a segged a tv és a számítógép elől!
ui.: Arra nem voltál képes, hogy leírd, hogy miket eszel, milyen életvitelt folytatsz.
Biztosan zabálsz össze-vissza, azért vagy ennyire elhízva, hát így nem is megy a lefogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!