Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy jó nővel vagy érhetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó nővel vagy érhetnek ez miatt atrocitásaitok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Ha jól kikormolod, nem. 😍
2018. jan. 20. 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy egy filmben láttam, hogy belakötöttek egy srácba az utcán, mert egy jó csajjal volt, hogy lekoppintsák a nőjét.
2018. jan. 20. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem amikor csúnyább pasim volt, akkor őrá elismeréssel nézett mindenki. Rám meg sehogy de nem érdekelt.

15 évvel ezelőtt volt talán hogy egyszer egy idegen megjegyezte hogy lehet neked ilyen nőd?!

2018. jan. 20. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Exemet nem érte, mármint neki nem szóltak be. Sőt a barátai csak tátott szájjal néztek mikor bemutatott nekik. Tőlem viszont sokszor megkérdezték, hogy mit keresek mellette. Távkapcsolatban éltünk, ezekről nem tudott, nem mondtam el neki, kitartottam mellette. Aztán 3 év után kidobott egy másik lányért, ami 2 hétig tartott, aztán vissza akart jönni hozzám, mert hisztis volt a csaj. Ez volt az első párkapcsolatom, 11 éve történt, nemrég megtalált Facen és írogatott nekem. Nem válaszoltam neki.
2018. jan. 24. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha igy is lenne, szerinted, ilyen stilussal milyen nöt lehet elcsabitani?

Gyakran setalok gyönyörü lanyokkal. Baratnöm is rendkivül szep, de van több nagyon is vonzo lany baratom is (aki setalva lat minket, arra következtethet, hogy együtt vagyunk).

Az elöfordul, hogy leplezetlenül megbamuljak a mellettem levö lanyt, utanafordulnak, esetleg elismeröen bolintanak felem, de ennel komolyabb atrocitas nem ert meg. Persze, gyakran elöfordul, hogy szorakozohelyen, amikor egy pillanatra magara hagyom, rastartolnak, de ezen nem is lepödök meg. Altalaban az sem szükseges, hogy egyaltalan közbelepjek. Nagy lany, kepes egyedül leszerelni egy hoditot. Azok pedig altalaban megertöbbek, ha a lany fejezi ki, hogy nem erdekli, mintha en lepnek oda es küldenem el. Ezt nem azert nem teszem, mert nem tudnek egesz jo esellyel elbanni valakivel, de a kimeneteltöl függetlenül, biztos, hogy ez az este legalabb 3 ember szamara el van cseszve. Nagyon tini koromban meg kepes voltam felhuztni magam ilyeneken es volt is belöle többször balhe. Az akkori baratnöm ezt nem eppen hösködesnek ertelmezte, hanem feltekenysegnek, bizalmatlansagnak es kakaskodasnak. A sikertelen pasinak meg persze rögtön felkinalkoztam frusztraciojanak levezetesere es ugy gondolta, hogy ha nem lennek ott, biztosan mar az ö karjaiban lenne a nöm.

2018. jan. 24. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyet csak a legalja proli frusztrált bunkók csinálnak. Engem még nem értek miatta atrocitások. Valahogy akik sikertelenek a nőknél "megijednek" ha látnak egyet és inkább magukba puffognak, felnéznek arra akinek jó nője van mert nekik nem lehet. Szórakozóhelyen sem akarták még lenyúlni tőlem ha látják, hogy ott vagyok. Ha nem vagyok ott már más kérdés. Emiatt meg balhézni??? Jól írta az előző csak még annyival kiegészíteném, hogy erre semmiképp nem érdemes reagálni főleg nem tettlegességig mert tudom aki alacsony IQ szinttel rendelkezik szeret keménykedni nyilván azért mert az életben egy csődtömeg, de én például kicsi korom óta járok különböző küzdősportokra és nem riadnék vissza egy kis balhétól de ma már inkább hagynám. Külföldön élek itt az egyik régi klubtársam járt így sajnos, belekötöttek de csak szóban meg lökködték az meg hülye volt és elkezdett ütni természetesen a másik csávó elesett és nem egyből de pár órára rá meg is halt ugye vérömleny meg hasonlók és hát mivel nem önvédelem volt itt nem 1-2 évet kapnak gyilkosok mint otthon. Elég szarul járt, megérte balhézni? Nem. Az emberek nem is tudják milyen érzékeny az agy, egyszer esel hanyatt és vered be a tarkódat jobban és annyi volt. Én tuti nem vennék fel semmi ilyesmit a történtek fényében, mondjuk ennél mindig is több eszem volt. Kérdező neked meg így sosem lesz nőd pláne jó nőt ha már most emiatt aggódsz... Ilyen kisugárzással, hozzáállással... Ami bent a kint, szokták mondani, ha így gondolkodsz az kihat az életedre, csak mondom.
2018. jan. 24. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, viszont a borzalmas helyesírásod miatt igen.
2018. febr. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!