Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetnék az ex nyomába? Hogyan vegyem el tőle a férfit?
Van egy 21 éves férfi,aki teljesen elcsavarta a fejem. Udvarias, kedves, jó a humora, a dumája,és még jó munkahelye is van. Egyszer randiztam vele, ahol én nagyon jól éreztem magam, ő valószínűleg már kevésbé. Nem is nagyon beszélgetett velem a randi után,de tegnap véletlenül találkoztam vele,és egy gyönyörű nővel volt,aki mint utólag kiderült az ex barátnője. Ugyan nem látták,de én láttam,hogy csókolóztak, viszont nincsenek együtt. Félek,hogy nemsokára össze fognak jönni,és ezért fordulok hozzátok. Hogyan érhetném el,hogy elkezdjem érdekelni,és ne megint az exével jöjjön össze? (Már négyszer össze jöttek korábban) tudom,hogy normál esetben az ex nyomába sem érhetnék,mert a külseje tökéletes, modellkedik is,én meg nem vagyok modell allkat inkább csontkollekciónak hívnám magam,de mégis ki akarom túrni. Mit csináljak?
20/N
Ha a randin és a randi után is magasról lesz.art téged a pasi, akkor miért is akarod őt megszerezni? Tökmindegy, hogy milyen az exe, meg kivel jön össze, nem jöttél be neki, pont.
Legyen már egy kis önbecsülésed, ne fuss olyan vonat után, amelyik elment....
értékrendileg már jó a munkahely jó a pasi is? szerintem ez kicsit olyan nyomi hozzáállás másrészt ex-ével összejön biztosan ez a kedvenc száma:
A dogos no a bnoje azota is. Sajnos te unalomuzo voltal a jelek szerint. Nem veletlenul van a dogos csajjal.
Sajnos van ilyen helyzet, orulj, h ilyen egyszeruen megusztad. Engem vertek mar meg ilyen miatt, h raszalltam egy csaj pasijara.
Veled csak egy baj van.
Az,hogy élve születtél. :)))
Nem véletlenül szar rád a srác.
Elég agyhalottnak tűnsz!
21 évesen meg amúgy sem férfi még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!