Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti is csak az exeteket látjátok helyesnek/csinosnak, és érzitek azt hogy soha nem fog a nyomába érni senki?
Az attól függ.
Vagy azt érzem hogy teljes szívmből gyűlölöm és nem szép kicsit sem, hülye voltam hogy egyáltalán ránéztem
VAGY
Igen, de jobban tetszenének a belső dolagit
Nem, nem gondoltam/éreztem ezt. Annak ellenére, hogy nagyon szerettük egymást, együtt is éltünk. Tartjuk a kapcsolatot, szoktunk beszélgetni, de mindkettőnknek új párja van. :) És a nyomába ért, sőt. :)
23N
Igen, sajnos velem így volt, de szerencsére 2 hónap alatt kihevertem és már futottam össze olyan férfival, aki meg is tetszett :)
25/n
Hát eddig még egyikkel sem éreztem ilyet...
L
Igen, két telejes hónap kelett, hogy felfogjam mennyire naív kis hülye voltam 2 hét alatt szerettem bele a lányba aki még melesleg nem is volt szép arcra... 3 napig szerelems volt belém aztán pufff, 3 hét múlva még facebookról is elfelejtett válaszolni.
Utána valami szörnyű volt, a diszkóba menni egyszerűen nem voltam képes tovább lépni hiába beszélgettem nála szebb lányokkal.
De szerencsére túlléptem, várom a következő nyarat, hogy visszavágjak, megmutassam mit hagyott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!