Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek szoktak lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek szoktak lenni atrocitásaitok az miatt, hogy nők vagytok?

Figyelt kérdés
Úgy értem beszólogatók, nem kívánt zaklatók,erőszakoskodók,stb.
2018. jan. 20. 10:15
1 2
 1/16 Gál Zoé ***** válasza:
89%
Nem szoktak. Csak rendszeresen kapok nem kívánt üzeneteket kanos férfiaktól, meg képeket a nemi szervükről, de ezen túl menőleg nem volt még probléma belőle.
2018. jan. 20. 10:23
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezeket hol kapod? Jól nézel ki vagy átlagos vagy?
2018. jan. 20. 10:28
 3/16 Gál Zoé ***** válasza:
89%
Nem nézek ki jól, sajnos. :(
2018. jan. 20. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen. A legdurvább az volt, amikor tömegközlekedésen egy srác beállt mögém és elkezdte verni a farkát. Csak mi voltunk meg egy néni, aki távolabb ült és nem látott semmit/nem akart beavatkozni.

Vagy amikor egy srác konkrétan leszedett a bicikliről és elkezdett berángatni a bokrok közé, de hál'istennek arra jött egy ember, így elengedett és elfutott a csávó.

A beszólogatások mindennaposak, azokat már fel sem veszem.

2018. jan. 20. 11:12
 5/16 anonim ***** válasza:

Beszólogatás az rendszeres, a mai napig nem tudom, hogyan kéne kezelni (azon kívül, h nem reagálok rá, de olyankor tök kínosan, egy kis szerencsétlen nyominak érzem magam - pedig amúgy nem vagyok az).

Amióta lecseréltem a profilképemet egy régi, férjemmel közös esküvői fotóra, azóta a kéretlen ismerkedő- ill. farokképek nem jönnek. :)

Néha megállnak/lassítanak mellém kocsival, olyankor a “de megdugnálak, cica”-tól a sima füttyögésen át a normális stílusban előadott “szia, elvihetlek”-ig változó a szöveg.

Jah, egyszer naiv húszévesként be is ültem egy ilyen rendes-kedves bácsi (!) mellé, gondolván vannak simán csak normális emberek a világon, ill. nem vagyok én olyan jó nő, h egy férfi mindenképp meg akarjon dugni... az volt a mákom, hogy kb egy századmásodperccel előbb nyitottam ki az ajtót, minthogy lezárta volna.

Ja meg volt autóból útbaigazítást kérő, közben farokverő nyomorult, meg mozgólépcsőn alámnyúló fhaszkalap is. Most így hirtelen ezek ugrottak be. És nem, soha nem öltözöm kihívóan, sőt. Én ez a nyáron-is-inkábbmegdöglök-hosszúgatyában-típus vagyok, pont az ilyenek csökkentése miatt.

2018. jan. 20. 11:40
 6/16 A kérdező kommentje:

4. Ez elég durvának tűnik ezért már érdemes lett volna kihívni a rendőröket is" ha igaz".

5. Lehet,hogy pont azért próbálkoznak,mert gondolják könmyebb préda vagy?

Rentgeteg csajt látok kihívóan öltözködni,azokat hogyhogy nem molesztálják?

Lehet,hogy azoknál nem próbálkoznak,mert azt gondolják,hogy márt túl tapasztalt ebből a szempontból.

2018. jan. 20. 11:46
 7/16 anonim ***** válasza:

De miből gondolod, hogy őket nem molesztálják? Ismerek ilyen kihívóbb stílusú lányokat is, de ők is tudnak mesélni... mondjuk tény, hogy két ilyen stílusú barátnőm van, és ők azt mondják, “ez vele jár”... szerintem meg akkor is jön az áldás, ha csak szimplán puncival születünk, a kihívóbb stílus csak növeli az ilyen eseteket.

Illetve ami még közrejátszhat, az maga a hely: nyilván egy falusi, mindenki ismer mindenkit-környezetben kevesebb az ilyen, mint a pesti nyóckerben...

2018. jan. 20. 11:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan no, akit ne ert volna semmifele atrocitas, ha kilepett mar valaha otthonrol. Nem kell hozza ugy oltozni, meg szepnek, csinosnak, sot meg apoltnak, tisztanak se lenni... az alkoholista gusztustalan noknek is beszolnak...
2018. jan. 20. 12:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

." Ez elég durvának tűnik ezért már érdemes lett volna kihívni a rendőröket is" ha igaz". "

Igaz, te kötsög és nem öltözködöm kihívóan. Az első esetnél farmer, sportcipő és kapucnis pulóver volt rajtam, a másodiknál leggings és póló.

Pont emiatt a hozzáállás miatt nem érdemes kihívni a rendőröket.

2018. jan. 20. 12:18
 10/16 A kérdező kommentje:

"Igaz, te kötsög"

Hát szerintem úgy látom,hogy biztosan meg is érdemelted ami történt.

2018. jan. 20. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!