Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagy komoly kapcsolatban élő férfiak! Hogyan viselkedtek ha egy nő nyomul? (Természetesen abban az esetben, ha hűségesek vagytok)
Habár én nő vagyok, de az a tapasztalatom, ha a nő tetszik nekik akkor 95%-ban sajnos megcsalják a párjukat.
Ha annyira nem tetszik nekik, akkor a "hűségesebb fajták" tovább lépnek a dolgon és nem foglalkoznak vele.
Tetszen bármennyire is az a nő, amelyik nyomul rám nincs az az isten, ami rávinne, hogy megcsaljam a párom.
Korrekten megmondom a csajnak, szép nő, szimpatikus meg minden, de van párom, akit senkiért és semmiért nem akarok elveszíteni.
Az ilyeneket mindig elmondom a páromnak. Tőlem hallja a teljes sztorit, mint más, rossz indulatú emberektől abszolút kiforgatva. Általában legyint rá. Ahogy én is fordított esetben.
Bízunk a másikban, őszinték vagyunk egymással, ezek alapkövei egy kapcsolatnak. (3 éve együtt)
29/f
Beszélgetni szoktam, ha céloz, megemlítem a feleségemet és a lányomat "véletlenül". Ha ez láthatóan nem zavarja, akkor a következő öt percben lekoptatom vlami átlátszó hülyeséggel, hogy érzékelje azért a miértet.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!