Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasikkal tudnék összejönni, ha az alakom nagyon jó, arcra viszont inkább közepes vagyok?
"és hülye sem vagyok, egyetemen tanulok, értelmes lánynak tartanak."
Attól még, hogy egyetemre jársz, lehetsz egy hülye, buta ember. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Ha az alakod jó, az arcod pedig átlagos, a férfiak nagy részével össze tudnál jönni (persze ha értelmes férfit keresel, akkor a kölcsönös szimpátia megléte is legyen szempont).
Átlagos arcból pedig sminkkel bármit ki lehet hozni, nézz szét az instán, vagy nézz pár videót, hogy ötleteket meríthess. De hát nő vagy, biztosan tudod, mit hol keress :D
Oké, jó a külsőd, viszont mégsem tudod elfogadni magad, önbizalomhiányba taszítod magad.
Ez már testbeszéd („kisugárzás”), ez a legnagyobb akadályozód a jobb pasik felé. Egyszerűen észre sem vesznek, hiszen amíg te nem fogadod el magad, addig mások sem fognak 😊 ilyen egyszerű
Szóval önismeret, személyiségfejlesztés. Ebben akarj fejlődni, hogy tudd önmagadat adni, és érezd jól benne magad 🤗
8-as
Az anorexia mentàl betegség. Ez most olyan volt mintha a skizofréniàért kezdenéd a médiàt hibàztatni.
#17 Ha ez így van, akkor a pasiknak nem elég jó a vékony alak kerek popsival?😂Csak mert nekem ilyen.
#18 De azért alakult ki sokaknál, mert az volt a divat 10-20 éve, hogy legyél ropi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!