Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon-nagyon-nagyon toptoptop legjobb randin a világon vagyok túl! Hogy tudnék vele összejönni? Bénább randikon se sikerült másokkal.20/N
Sziasztok!! Be vagyok sózva. :D
Ma volt az első randim egy férfivel és iszonyatosan jól sikerült! :D Fú, nagyon :D De nem akarok itt megnyílni, sem ömlengeni, hogy mi volt, hogy éreztem magam vele, de nagyon-nagyon-nagyon toptoptop legjobb randi volt a világon!!! :D Úúú, ANNYIRA JÓ VOLT! :D És Ő is olyan helyes, és lovagias, és olyan jó az illata!!! És izmos, és szexi, és intelligens, és a szexuális sármja, hmmm....!!! :) :D
Na visszafogom magam. :) De azt kell tudni, még sosem volt ennyire nagyon-nagyon-nagyon toptoptop legjobb randim a világon, de ami volt, az se torkollt végül sikerbe. Bár azért volt már kapcsolatom régebben, nem vagyok tapasztalatlan. :)
Szóval most, hogy egy ilyen nagyon toptoptop legjobb randim volt, mit tegyek, hogy ez sikerbe torkolljon, és elvarázsoljam és összejöjjünk?
Na ez a nagy kérdésem. Ha a bénább randikat sem fullasztottam sikerbe, ezt hogy fullasszam sikerbe?
NAGYON szeretném sikerbe fullasztani. :D
És csak remélhetem, eddig nem rontottam el mindent. :( Próbáltam normális, nőies nő lenni a randin, egy csábító femme fatale, egy intelligens királynő, de nem tudom mennyire sikerült. Főleg, hogy úgy zavarban voltam sokszor!!! És folyton tapló száraz volt a szám az idegességtől, hogy alig tudtam beszélni. Meg Mindennek nekimentem, és felburítottam, ami a kezem ügyébe került. Meg volt hogy hebegtem-habogtam, nem tudtam kifejteni a gondolataimat mert elfelejtettem őket a nagy nyomástól. És emiatt sokszor csak aháztam egy csomószor. Mond valamit, én meg: aha, és ennyi, nem tudtam felvenni a fonalat!
Adjatok tanácsot, hogy biztosítsam be magam?
😃😃😃
Mondjuk ki milyen típus... 😃
Nekem kell a csók első randin, hogy az tip-top lehessen. Furi 😃
Ha ez nem kamu kérdés, akkor nagyon aranyos vagy :D ez a nagyonnnagyontoptoptoplegjobbrandi XD
hajrá, második randin már remélhetőleg nyugisabb leszel, addig meg ne nyomulj túlságosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!