Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye ötlet lenne fiúként amúgy, összejönni egy külföldivel?
Egy ukrán lányról van szó, már majdnem egy éve levelezünk és megbízhatónak tartom. Tanult, erős, okos nő. Genetikailag nagyon értékes, benne van a mongol vér is, szóval nem az a szőke-ukrán. Elég kemény, intelligens.
Ha ide jön le fogom tesztelni rendesen, de egyébként amennyit tudok róla az alapján megbízom benne.
De szerintetek működhet így egy komoly kapcsolat? Működhet az együttélés? Nem is tud magyarul, ha csak megkérdezi egy lány, hogy merre van a buszmegálló már attól is féltékeny lesz mert nem érti mit beszélünk én ugyanígy ha mondjuk egy ukrán fiúval beszél.
Nem kívánok megtanulni ukránul, ő mondjuk szerintem beiratkozna egy magyar tanfolyamra.
De most van ennek értelme?
Találnék közelebbit. De egyébként szeretem az egzotikus dolgokat és van annak valami fura bája, ha ilyen nemzetközi egy kapcsolat, főleg ha gyerekeink is lesznek.
A józan ész azt súgja, hogy ne, de amúgy a magyar nő is ugyanúgy átejthet a palánkon, mint egy ilyen nő.
Igen az lenne
1, van pasija
2,... De te is pontosan tudod, hogy NEM
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!