Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden szépen alakult, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szépen alakult, erre kidült, hogy hajléktakan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Érdekes egy történet..Egyedülálló fiatal anya vagyok. Van egy kislányom is, nem élek együtt az apjával, de mindenben támogat minket, mert ő meglehetősen jól keres. Összeismerkedtem egy nagyon rendes, kedves férfival. Minden jól alakult, kölcsönös szimpátia is adott, de ahogy komolyabb lett a dolog bevallotta, hogy ő valójában egy igényesebbnek mondható hajléktalanszállón él. Teljesen kiakadtam, nem gondoltam volna róla, nem látszik rajta, sem a viselkedésén, csak annyi, hogy sose akarta, hogy menjünk feléjük. Egyenlőre még csak találkozások, beszélgetések voltak, még csók sem, nemhogy szex. Szereti a lányom is. Az exem viszont közölte, ha lesz valakim, akkor részéről vége a támogatásnak, csak a gyermektartást foja fizetni. Nekem nincsenek rokonaim a közelben sem, így még ha vissza is mennék dolgozi a gyesről a lányom nem udnám kire bizni, bölcsibe nem vették fel. Hiába is kedves, rendes ez a srác, de a biztosat a bizonytalanért? Szerintem nem vagyok se szép, se csúnya, de így megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy csak a lakás miatt akarna velem lenni ez a fiú, hogy kihasználjon, és én így már nem is tudom mit tegyek..Egyből a Huncutka című film jutott eszembe, csak itt nekem van a lányom, de az exem által és az én múltbéli munkáim miatt nem élünk rosszul még így ketten sem..Mit tehetnék?Félek, hogy csak kihasználna..
2010. jún. 5. 07:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha tényleg rendes a pasi, akkor próbáld meg jobban megismerni. Az hogy hajléktalan lett nem biztos hogy az ő hibája. Gondolom nem is dolgozik, mert igy elhelyezkedni is nagyon nehéz. Nyugodtan kérdezd meg a múltjáról, ha komolyan gondolja a kapcsolatot veled, akkor el fogja mesélni. Ne tartsd el, mert akkor tényleg csak kihasználni fog, de lelkileg mindenképp támogasd. És ha később is jól kijöttök, akkor már gondolkodhatsz az összeköltözésen.

A férjed meg milyen jogon várja el tőled, hogy ne legyen új kapcsolatod? Neki sem lesz soha?

2010. jún. 5. 07:26
 2/13 A kérdező kommentje:

Szerintem az exemnek is lehet, ő külföldön él és dolgozik, csak nem mondja..Mindenesetre a gyermektartás se lenne csekélyke összeg, ha úgy alakulna, de itt ő fizeti nekünk a rezsit is, mert tudja, hogy egyedülálló anyaként eléggé meg vagyok lőve anyagilag, és a lánya a mindene.

Van munkája a fiúnak, most fog kezdeni tarós helyen, eddig több alkalmiból élt.Lehet csúnya dolog amit most írni fogok, de nem volt tartós kapcsolata a válása óta, 2 éve, és így lehet ez így most neki duplán kapóra jönne..

2010. jún. 5. 07:53
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Persze jogos a félelmed de azért így csúnya hogy a helyzete miatt ítéled meg. Ismerd meg jobban.

És ne a magad érdekeid nézd hanem a lányodét.

2010. jún. 5. 08:00
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy ellentmondtam magamnak de mindkettő megfordult bennem.
2010. jún. 5. 08:00
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha valaki hajléktalan, az legalább részben az ő hibája. Ha körülnézel az utcán, valszeg kevés diplomás/PhD-s hajléktalant találsz, és ha mégis van olyan, aki egyszer értékes ember volt, akkor annak oka van, hogy most az utcán él. Tipikusan piál, vagy hasonló.

Nem arról van szó, bárki bebukhat mindent a mai világban, de a legtöbb embernek van szakmája, előbb-utóbb szerez munkát, és visszamászik. Aki tényleg hajléktalan lesz, azzal valami gond van.

2010. jún. 5. 08:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és szard le, hogy csúnya-e a helyzete alapján megítélni valakit, ez ostoba liberális duma. Jusson eszedbe, hogy nem csak saját magad miatt tartozol felelősséggel!
2010. jún. 5. 08:02
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mert az ex férjeden élősködni sokkal erkölcsösebb, fairebb dolog....
2010. jún. 5. 08:19
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
hát legyen már a férfinak egzisztenciája...hol jönnék össze hajléktalannal...majd ha lesz hol laknia,meg melója,akkor meggondolom.
2010. jún. 5. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
a nők és az anyagiasság. kimeríthetetlen téma... annyira szánalmasak vagytok néha! 26/F
2010. jún. 5. 09:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én helyzetem is hasonlít egy kicsit a tiedhez.bár az én párom nem volt hajléktalan de nagyon rossz körülmények között élt.Ennek ellenére beleszerettem és igyekeztem normális,szerető családi légkört kialakítani a számára.Most ott tartunk hogy van egy 20 hós kislányunk,házunk,autónk ő meg tojik a fejünkre!!!Csak a saját érdekeit nézi.Nem azt mondom hogy az általad ismert férfival is elszaladna a ló de benne van a pakliban.
2010. jún. 5. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!