Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék lányokkal megismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lányokkal megismerkedni! Velem lehet a baj?

Figyelt kérdés
azokkal a lányokkal akikkel kapcsolatba léptem eddig nem volt semmi baj de csak erős barátságot sikerült velük kialakítani nem tudok velem lehet a baj? nem látják bennem a stabilitást? az kell a lányoknak szerintetek érezni egy srácban, hogy mennyire lehet jo a hétköznapokba? vagy mi lehet a fonstos? Lányok válaszát várom!
2010. jún. 4. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
hat ha nem utaalsz soha masra...mindig azt erezteted hogy csak baratsagot akarsz akkor nem is lessz soha semmi
2010. jún. 4. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Adj magadra! Külsőd is elég fontos,legyél figyelmes,kedves,stb,de ne túl nyálas..Ne legyél gyors!Mert az lehet elijeszti a lányokat!:)Kicsit konkrétabban írj,így elég nehéz tanácsot,véleményt írni..
2010. jún. 4. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:

ugyanez a szitu...

mindig csak "barátság" jön össze a csajokkal!

mikor mondo hogy én többre gondoltam, azt mondják hogy hát ők már a barátjuknak tekintenek szal maradjuk azook....:S:S:S

A probléma pl nálam az hogy nincs téma....dumálunk aztán egyszer csak szünet....de "túl" hosszú

meg valahogy mindig gyerekesen ismerkedek,....kedvenc kajád, hobbyd, melózol, tanulsz, stb ilyesmik, és nem kötöm le a figyelmüket.

Bocs az OFF-ért!

2010. jún. 4. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy eléggé szexuális. Ha az elején nem érinted meg a nőt, meg nem pimaszkodsz vele, hanem csak beszélgetsz vele tök általános dolgokról, akkor a barátzónába pakolnak, és onnan nincs kiút. Nem taperolni kell, félre ne értsetek, de tudat alatt nagyon sokat számítanak az érintések (kar, hát, kézfej, stb) + szexuális témák. Plusz tudjatok nekik nemet mondani, ne függjetek tőlük, mert akkor is kampec.
2010. jún. 4. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mert én elégé rugalmas tipus vagyok szóval nem vagyok muja, önbizalmam is van tudok is miről beszélgetni egyszerüen nem értem mi lehet a baj egy kicsi szikra hiányzik szerintem csak
2010. jún. 5. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!