Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nem találok normális párkapcsolatot, mert kicsit úgy állok az élet dolgaihoz, mint Puzsér?
Ez itt nem az egyéniségről szól. Attól hogy intelligensnek gondolom magam, nem vagyok egyedi. Ha bár nem is a szó szoros tömeghez tartozom, biztos több millióan gondolkodnak hasonlóan, s ezen gondolatokat sem feltétlen én alakítottam ki, hanem nézőpontom alapján válogattam meg őket.
Nem tudom miért mindenki egyből az egyéniségen rugózik. Én leszarom az egyéniséget, engem az érdekel hogy jó értékeket képviseljek. A legtöbb ember szerintem egyáltalán nem így él, nekik csak a kedvük és a kedvük kiszolgálása a fontos. Nem szimpatizálok ezer egy alapvető mentalitásukkal. Nem azért mert ettől gondolom magam egyéninek, hanem mert nem tetszik, undorítónak, mocskosnak találom.
Puzsért egy közepesen tehetséges másodéves filozófia szakos hallgató kenterbe veri, csak nem ordiál annyit. Ha szereted az ilyen témákat, akkor olvass inkább mást, a Puzsér is egy ugyanolyan lebutított, sablonos, kattintásvadász és irritáló médiatermék mint azok, akik ellen annyira ágál. Ha tetszik, ahogy ő gondolkodik, akkor olvass Nietzschét, olvasd el a Szókratész védőbeszédét, olvass Baudrillard-t, de leginkább olvass Foucault-t.
Én sem "nyalom be" a mainstream dolgokat, viszont ettől nem is érzem magam kiválasztottnak és különlegesnek sem. Mert nem vagyok az. Rengeteg ember gondolkodik így és keres olyan paraméterek szerint társat mint te, köztük én is. Nézd meg Puzsérnak mennyi like-ja van. Ha elég árnyaltan gondolkodsz és eleget olvasol, akkor rájössz, hogy mi az egyéniég, a mainstream, a "kívülállás" szerepe mai korban, hogy mit jelentenek ezek a kategóriák, mi mentén alakulnak ki, mi a kulturális és társadalmi beágyazottságuk és még sorolhatnám.
Puzsérnak van felesége, nem?
Amúgy nincs benned semmi különös. Én is ilyen paraméterek mentén kerestem magamnak párt, de nem gondolom, hogy ez extra volna, hogy legyen értelmes, vonzó, ne l3gyen érzelmi analfabéta. Minden normális ember erre vágyik. Átlagos vagy, jobb, ha most látod be, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!