Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nem találok normális párkapcsolatot, mert kicsit úgy állok az élet dolgaihoz, mint Puzsér?
De mit tettél le az asztalra? :D
31/f
Jaj nekem, most komolyan bemagyarázzátok itt nekem, hogy én értettem félre, hát ez röhej :D:D:D:D:D
Értettem elsőre is, hogy mire gondoltál, világos hogy nem arra gondoltál, hogy a legtöbb ember értelmes, nem azért írtam, amit írtam.
Csak reagáltam, hogy az egy dolog, hogy az értelmes emberek ilyen kapcsolatot keresnek, de mivel a legtöbb ember nem értelmes, így nem lesz könnyű azokat megtalálni. Gondoltam nem kell ezt ilyen szájbarágósan elmagyarázni....
Attól függ... Mindenkinek más az "értelmes".
Szerintem, azzal nincs baj, hogy gondolkodó nőt keres, akinek még érzései is vannak, de jó robotgép is ha úgy adódik. :) Átlagos. A hiba sokszor a "kölcsönös".
Én is hasonló vagyok. Sőt én kifejezetten mentorként tekintek Puzsérra és nem csak úgy követem mint egy bólogató kutya, egyszerűen következetes vagy épp magától értetődő a legtöbb dolog amiről beszél.
Persze van olyan dolog amiben nem értünk egyet ez van. A stílusa is. Mindig mindenki kifogásolja, pedig szerintem semmi gond nincs vele. Először nekem is fura volt, idegesítő, érthetetlen. Az ember szerintem sokszor magára is veszi. Aztán ahogy követtem, rájöttem hogy ezt nem kell magamra venni, ő ilyen. Azóta már észre sem veszem, nem is röhögök rajta, sőt, talán még inkább elhiszem amit mond mert látom rajta hogy indulatok lepik el olykor olykor, ami szerintem nem egy megvetni való.
Állítása szerint egyébként eléggé jellemzi az embereket hogy mindenki azt nézi hogyan beszél, nem pedig hogy miről. A tartalomra senki nem figyel oda, csak hogy ordibál.
Engem személy szerint zavart hogy olyan dolgokról beszélgetnek sokat amit nem értek. Egyszerűen olyan akartam lenni mint ő. Akartam hogy jobban ismerjem a világot, meg akartam érteni a rejtelmeit, akartam hogy véleményem legyen mindenről. Eleve egy kritikus jellem voltam, de nem volt mögötte semmi alap. Elkezdtem tanulni ebben a világban, s ezek után a filozófiák után, az után hogy megértettem Puzsért meg a körét, egyszerűen látom hogy undorító a világ. Ez engem zavar. A saját környezetemben mindent megteszek hogy ezen változtassak, mármint nem gondolom hogy a világot képes vagyok megváltoztatni, de ami tőlem telik azt megteszem. Senki nem érti miről beszélek mert annyira buták. Sőt mindenkinek kifejezetten ellenszenves lettem. A kapcsolatom is lehet emiatt ment tönkre. S nem amiatt mert annyira nyomatom magam. Az emberek egyszerűen a szó szoros értelemben nem értik, nem tudják felfogni amiről Puzsér vagy éppen Nietzsche, Arisztotelész beszél. Eluralkodott a tömeg, az embereknek már nincs indentitása, mások véleménye alapján, ártalmas, hamis véleménye alapján alakítják ki saját és pont emiatt káros személyiségüket. Az a gond, hogy amíg nem értenek meg minket, addig hiába vagyunk műveltebbek, intelligensebbek, kitörölhetjük, olyan mint ha nem is érne semmit, az ő világukban ez nem számít.
Reményeim szerint, előbb vagy utóbb majd rátalálok arra a közegre ahol ez lesz ami igazán számít, nem pedig az hogy már egyetem mellett menjek gyárba dolgozni, mert a munkától leszek ember, mert ugye itt a szüleinket, meg nekik a szüleit jól betanították hogy kell igazán jó rabszolgának lenni.
Azoknak, akik úgy gondolják, ők a nagy egyéniségek, és nekik kell megváltoztatni a világot, ajánlom a Brian élete c. filmet, kiváltképp annak egy jelenetét:
Brian: – Nos... Mindnyájan tévedtek! Nem kell követnetek engem! Nektek nem kell követni senkit sem! Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok!
Követők: – IGEN. MI MIND EGYÉNISÉGEK VAGYUNK!
Brian: – Ti mind különbözőek vagytok!
Követők: – IGEN, MI MIND KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!