Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról a nőről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a nőről, aki 26-27 éves koráig akar tanulni?

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy lánnyal, most másodéves a második egyetemén, 23 éves. Ebből is szeretne mestert, meg majd még egy mestert építeni akar a másikra is levelezőn, merthogy az piaci rés lenne és határterületen vagy hol akar dolgozni a két szak tudását kombinálva, ha jól értettem... Megéri vele folytatni? Gyakorlatilag mozdíthatatlan még 3-4 évig és ha bármit akarnék tőle addig, nekem kellene fizetni, mert ő csak tanul, meg vmi gyenge diákmelót végez. Mikor lesz neki karrierje és családja? Akar családot, mondta is, de ez így elég reménytelen...
2018. jan. 7. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

9-nek: Tudom, az enyém is ilyen. És 3 éves tetejébe a mesterképzés, mert utána visszamegyek az egyetemre tanítani. Nálunk a vőlegényem bevállalta, hogy +3 évig eltart és nappalin tanulhatok (együtt élünk már 1 éve).

De a kérdezőnek ha ez teher, akkor ne kezdjen a lánnyal. De attól még nem kell a kérdezőt pocskondiázni (ez utóbbi nem Neked szólt persze).

2018. jan. 7. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:
#11: ok, jogos.
2018. jan. 7. 20:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Az alapszakot nappalin akarja, az egyik mestert levelezőn, a másikat meg nappalin de úgy, hogy közben dolgozik és úgy van beosztva a tanrend, azt hiszem ezt hívják duálisnak. Nem mondta egy szóval sem, hogy őt el kell tartani, csak azt, hogy ő addig mozdíthatatlan, mert nem tud állni egy albit, sem semmi mást, mivel mindkét mestere már fizetős lesz, félévente 4-500 ezer és arra keresi a pénzt... Csak így meg a szülei nyakán lesz végig és ezt nem bántásnak szánom csak szeretnék már valami komolyat és nem tudom, erre így mennyi esély van.
2018. jan. 7. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
És akik doktori képzésen vannak? Az tovább tart... akkor az sem önmegvalósítás? :D
2018. jan. 7. 20:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én legszívesebben életem végéig tanulnék... persze most már csak munka mellett jöhetne szóba, levelezőn. De fogok még :-)
2018. jan. 7. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát család biztos nem lesz így néhány éven belül. Szerintem nem való neked.
2018. jan. 7. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Az átlaghoz képest tényleg tovább tanul, de ez egyáltalán nem baj. Az oktatásba befektetett pénz többszörösen megtérül. 2 diploma + 2 mesterdiploma nem hangzik rosszul. Karrier építésbe majd 26-27 évesen kezd és családalapításba nyílván 30 felett.

Összeköltözés viszont így tényleg necces egy pár évig, de én megpróbálnám vele ha tetszik a lány.

2018. jan. 7. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha te magad is csak hat év múlva akarsz apa lenni, akkor nem mindegy, hogy ő még 3-4 évig tanul? Azt mondod: "Mikor lesz neki karrierje és családja?", meg "ez így elég reménytelen". Miért is? Maximum reménytelen VELED, bár a saját céljaidról nem sokat mondtál, csak azt, hogy valami komolyat szeretnél.

Szerintem ne úgy fogalmazd meg a kérdést, mintha az ő életéért aggódnál, fókuszálj a saját céljaidra. Ha te három éven belül már házasodnál és a karjaidban tartanád az első gyermekedet, akkor egyértelmű, hogy nem őt keresed, de ha te is igazából csak "egyszer majd valamikor" szeretnéd, mert ugye pontos adatokat nem mondtál, akkor nem kell álhumánusan aggódnod a sorsa felől. Ne másokkal törődj, hanem a céljaid legyenek világosak magad és mások számára is.

2018. jan. 7. 21:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne fáraszd magad azzal, hogy megítéled ezt a lányt. Hagyd szépen békén.

Én 30 körül kezdem a mestert, mert akkor lesz rá lehetőségem mindenféle szempontból. Aztán lehet, hogy egy másik mestert is ráteszek. És nagyon rendben van ez így - az én szemszögemből. És végül is ez az, ami számít.

2018. jan. 7. 22:00
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

én semmit... nekem kockás lap, toll kell és egy perc alatt bebizonyítom neki, hogy a tanévei helyett megkeresett volna egy rakás pénzt, többet mint amilyen többletet a papírjával valaha fog...

kösziapirospacsikat.ne

2018. jan. 7. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!