Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a nőről, aki 26-27 éves koráig akar tanulni?
Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy lánnyal, most másodéves a második egyetemén, 23 éves. Ebből is szeretne mestert, meg majd még egy mestert építeni akar a másikra is levelezőn, merthogy az piaci rés lenne és határterületen vagy hol akar dolgozni a két szak tudását kombinálva, ha jól értettem... Megéri vele folytatni? Gyakorlatilag mozdíthatatlan még 3-4 évig és ha bármit akarnék tőle addig, nekem kellene fizetni, mert ő csak tanul, meg vmi gyenge diákmelót végez. Mikor lesz neki karrierje és családja? Akar családot, mondta is, de ez így elég reménytelen...2018. jan. 7. 20:17
1/22 anonim válasza:
Már az is baj, ha vannak céljai és tanulni akar?
2/22 anonim válasza:
Inkább hagyd békén azt a lányt, hogy tudjon magának egy normális férfit találni, aki nem húzza vissza és nem hátráltatja.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem, de mikor él akkor? Mikor önmegvalósít?
2018. jan. 7. 20:22
5/22 anonim válasza:
Ja, és azt inkább el se mondom, hogy hány 30-as és 40-es (vagy akár idősebb ember) tanul, és szerez másod- harmaddiplomát. Huszonévesen nem is értem mi abban a meghökkentő, hogy tanulni akar... Neked sem ártana.
6/22 anonim válasza:
Szerintem pont most önmegvalósít.
7/22 anonim válasza:
Én 30 vagyok, egy hét múlva államvizsgázom, második diploma mester. Emellett persze 8 éve dolgozok is. Miért gond ez, ha embernek céljai vannak, tesz azért, hogy minél jobb élete legyen?
8/22 anonim válasza:
Szerintem nem az a gondja, hanem az, hogy mindezt nappalin teszi. Feltehetően pár tízezer forintos diákmeló mellett.
9/22 anonim válasza:
Rengeteg képzés nem indul estin/levelezőn, csak mondom...
10/22 anonim válasza:
Jól teszi, hogy tanul. Mikor tanuljon, ha nem most? Persze lehet 30, 40 felett is, de most alkalmasabb.
Most már az is baj, ha egy nőnek céljai vannak és tesz is érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!