Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a legcikibb randi történetetek? Volt aki
találkozott valakivel és csalódott? Pl chatről megismert
fiúval/lánnyal
# 9
És ki volt a pasi, akit vitt magával randizni?
2018. jan. 4. 21:22
Volt rá példa, de agyilag elég gyerek voltam még. Megbántam, mert nem ezt érdemelte volna szegény srác. Már több mint 1 éve nem volt senkim, és aznap bulizni készültünk a barátnőmmel. Cseten rámírt egy srác, aki egész jól nézett ki, közeli városból való volt. Áthívtam bulizni. Kimentem elé a vasútállomásra barátnőmmel, de amikor megszólalt nehéz volt visszafolytani a nevetésünket. Elképesztően raccsolt és nagyon fura hangja volt. Egész úton a szórakozóhelyig próbáltam szörnyen viselkedni és taszító dolgokat mondani magamról, még egy hányást is eljátszottam a bokorban remélve majd kiábrándul belőlem, de továbbra is azt láttam, hogy nagyon tetszem neki és egyre jobban közeledni próbált hozzám. A szórakozó helyen találkoztam egy ismerősömmel akiről tudtam, hogy tetszem neki és ő rázta le végül szegény srácot. És ezek után még próbálkozott cseten, de egyszer sem írtam vissza neki.
2018. jan. 4. 21:59
Jó pár éve a neten ismertem meg egy srácot, aki egyébként szimpatikus volt. Amikor találkoztunk, akkor szembesültem vele, hogy nem úgy néz ki mint a képeken. :D ott sem volt egy Adonisz, de nem érdekelt mert tetszett a személyisége. De arra nem számítottam amit ott láttam. Sétáltam vele egyet ha már ott voltam, aztán leléptem. :D
2018. jan. 5. 09:32
Egyszer megismerkedtem egy pasival Facebookon, és nagyon jó fej volt, viszont ezer éves képei voltak a Facebookon, (értsd, kb 20 volt a képeken, a való életban meg már 31), és hát, öö, kicsit meglepő volt, hogy én egy magas, vékony pasira számítottam, ehelyett egy magas gombóc jött randizni, aki jóval idősebb volt, mint azt állította... Ja, én meg persze ott voltam 18 évesen lányként. Utána még akart találkozni a pasi, de mondtam, hogy ez így nem pálya. Nem is igazán azért, mert máshogy nézett ki, hanem mert még a koráról is hazudott...
2018. jan. 5. 17:39
Ja, volt még egy eléggé ciki helyzetem. 16 voltam, egy srác, aki akkor már dolgozott,(18), elhívott koktélozni. Közölte, hogy meghív a koktélokra, majd visszakérte az egy szem koktél árát, amit megittam, és került vagy 400 Ft-ba, mert akciós este volt. A vicces az egészben az, hogy ezek után még akart randizni, és az első randi után üzenetben megkérdezte, hogy nálam mennyi időt kell várni a szexre? Még szűz voltam... Nem lett kapcsolat a randiból.
2018. jan. 5. 17:49
Nekem meg olyan volt,hogy tarskeresorol talakoztunk es a srac seta kozbe mondta nekem, hogy fizesseem mar be wc-re, mert nincs nala penz. Befizettem. Amugy nem messze voltunk a kocsijatol,szoval kocsiban biztos volt penze,ha a zsebeben nem is.
Tobbet nem akart talakozni,pedig nekem nagyon tetszett.
2021. máj. 27. 18:32
Elozo vagyok.
Meg olyan is volt, hogy baromi jokepu pasival a tarskeresorol buszmegalloban randiztunk a Fernciek-teren, de rogton szallt is fel a masik buszra,ahogy leszallt, csak annyit beszelt velem,hogy: hogy nezel mar ki,mint egy hoember! Ilyen Lesajnaloan. Kb. ennyit beszeltunk. Feher kabat volt rajtam, meg piros kotott kesztyu. De azert setalhattunk volna fel orat, akkor is, ha nem tetszem szerintem, eleg paraszt volt. En olyannal is szoktam azert beszelgetni,ha mar megbeszeltuk a randit. Nekem se jon be mindig mindenki.
2021. máj. 27. 18:36
Elozo vagyok.
Volt olyan, hogy elso randira nem jott el a srac,aztan online nagy gúnyosan kinevetett, mondja nekem,mikor kerdezem,hogy miert, hogy te ven nyanya,csak nem kepzeled,hogy 35 evessel randizok, ilyesmit mondott,olyan 20 eves gyerek volt kabe. Szoval jol atvert, mert online benne volt abban, hogy talalkozzunk.
Reg volt, reszletekre nem emlekszem.
2021. máj. 27. 18:40
Kapcsolódó kérdések: