Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális srácot?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim tényleg, nem kell egy Ian Somerhalder-nek lennie(bár nem hátrány. bocs, mégis. hülyének néztek ha azt mondom túl izmos?ˇˇ), jól nézzen ki persze, de semmi extra. Kedvesség, humor, a szokásos. Olyasvalaki akivel nem érzem magamat feszélyezve, ha épp csak hallgatunk egymás mellett.

Mostanában még egy sima fiúbarátnak is örülnék. Tehát nem úgy, mint pasi, hanem csak barát. Egyszerűen... olyan... "menők" a mostani pasik. Nem, nem akarok cigiző-félig alholista fiút, az nem gond, ha néha elszív egy szállal, vagy iszik egy sört, de ne legyen belőle rendszer. Csak... valaki olyan kéne, aki néha napján könyvtárba is eljár, kultúrálódik, tudjátok.

Nem síránkozni szeretnék, vagy ilyesmi, de olyan szívesen barátkoznék értelmes, szellemes(és nem "stréber", kocka, "8 óra a WOW-rekordom" típusú. Mielőtt megköveznétek, van ilyen haverom is. Jó fej, csak ki ne ejtsd előtte a számítógép szót:D)tájékozott, érdeklődő sráccal.

Bocsi, hogy kisregényt írok, de muszáj volt. Nem arról van szó, hogy túlságosan akarom, csak így pár napja eszembe jutotott, hogy a környezetemben mennyire kevés fiú van. Oké, ez hülyén hangzott.

Lehet flúgosnak nézni, meg minden, de most még összeszedettek is voltak a gondolataim, úgy olvassattok.

És mielőtt felvetnétek: nem, nem vagyok ronda. Minden egoizmus nélkül. Kövér sem vagyok, inkább sportos, nem vézna. Szeretem a rock (metal, grunge, ska, hardcore, estébé) zenét, bírom a filmeket, közvetlen, mosolygós lány vagyok, nem járok naponta plázázni. Túl átlagos lennék?

Előre is köszi a válaszokat:D

2010. jún. 3. 20:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ahogy normális fiú se talal csajt addig normális csaj se fog normális pasit. Te is egy normális csaj vagy normálisra ne is reménykedj.
2010. jún. 3. 20:43
 2/24 anonim ***** válasza:
Hehe :D ezt a kérdést ugyanígy kiírhattam volna csak azzal a szöveggel hogy "Miért nem találok egy normális lányt?" :D Ahogy írtad nekem sincs nagy elvárásom elég lenne ha szeretne és velem maradna de egyszerüen nem tudom. rendes lányok fogyatkozóban vannak. sajnos...
2010. jún. 3. 20:43
 3/24 nielindi ***** válasza:

Ian Somerhalder - ez kiez?!

8 óra a WOW-rekordom - a kezdök is többet játszanak, 8 ora az semmi.

nem vagy átlagos. inkább rocker vagy. :S

2010. jún. 3. 20:44
 4/24 anonim ***** válasza:

Szia! =)

hány éves vagy? beszélgethetünk, ha szeretnéd :)

15f

2010. jún. 3. 20:45
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hozzá hasonló fiúk jelentkezését várja a kérdező:

[link]

2010. jún. 3. 20:46
 6/24 anonim ***** válasza:

20.45 vagyok.

a zöld szem már megvan :D xD

2010. jún. 3. 20:47
 7/24 anonim ***** válasza:
írj privit ;)
2010. jún. 3. 20:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Most akkor nagyok az elvárásaid vagy sem? Ez itt a nagy kérdés:)
2010. jún. 3. 20:50
 9/24 anonim ***** válasza:
Amúgy igen írj privátba:)
2010. jún. 3. 20:51
 10/24 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

írtam privit. =)

2010. jún. 3. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!