Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek nem találok normális lányt már 3 éve?
Sajnos az a sokkoló valóság, hogy a tizenévesek zöme 14-16 évesek nagy riban*ok akik 4 szál cigiért bármit megtesznek tisztelet a alig létező kivételnek mert ugye aki szép az elrondítja magát a 80-as fültágítókkal meg piercingekkel.
18 éves vagyok de 15-16-nál nem nézek többnek, így inkább " fiú " vagyok mint férfi de 18 v idősebb lányoknál akik nekem bejönnek meg esélyem sincs mert azok meg a huszonévesekre buknak és nem a kisfiúkra.. :S mit tegyek?
Most komolyan, mit vártál? Gyerek vagy még, és azon problémázol, hogy hol a tutijó nő? És ha ott volna, mit kezdenél vele? Egy év múlva lehet elmenne egy másik városba főiskolára, vagy külföldre dolgozni. Aztán jönnél megkérdezni ugyanezt. Meg azt írod, hogy 3 éve... Bakker, 3 éve még ennél is tejfölösszájúbb voltál, akkor mire kellett volna?
A párkapcsolat nem egy olyan dolog, mint a bútor, hogy megveszed, aztán berakod a sarokba, és ezt a problémát egy életre letudtad...
A kérdésedre a választ megtalálod itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
25 évesen valaki ilyen szinten van. Mit várhatnál 18 évesen :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!