Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hol lehet veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hol lehet veletek ismerkedni bulin és disco-n kívül? Van más hely, szituáció, ahol erre lenne lehetőség?

Figyelt kérdés

Netet alapból kizárnám, és huszonéves korosztályra értem.

Segítsetek kicsit légyszi! :)

2010. jún. 3. 19:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Hú ez fogós kérdés. Én huszas vagyok, mégsincs időm nagyon eljárkálni ide-oda. Egyetemre járok, mellette pedig dolgozom, így idő nagyon nem jut ilyesmire.

De! ha lenne, beiratkoznék egy sportklubba pl. tenisz, sqash - igaz ehhez ketten kellenek, vagy valami különlegesebb sportot választanék. Jó ismerkedés pl. egyetemi utazások. Osztálykirándulás feelingje van a dolognak.

Én szeretem a művészetet, fotózok, rajzolok, úgyhogy aki nem olyan mint én, hogy otthon élje ki ferde haljamait, az beiratkozik önképző körbe. Ha van egyáltalán ilyen.

Barátaimmal én kávézóba, pubba, teázóba járok. Meg koncertekre. Strand nyáron jó pont.

De ha szerencséd van, utcán és buszon is olyat szólítasz le, aki nem támad le. :D Én pl csak jót mosolyognék a dolgon :) És lehet én is kipróbálom. Mit szólna egy fiúka, ha odamennék hozzá... :D Rizikós, de izgi.

2010. jún. 4. 12:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Előző (05:14-s) vagyok:

Na ez a baj, hogy valószínűleg a "huszasoknak" nincs idejük eljárkálni össze-vissza, ezért van tele minden csak tizenévesekkel.

Egyetemi utazásokat, majd kipróbálom:)

Ha te leírtad akkor én is, ahogy ígértem:

Tanfolyamok, sport stb. által új embereket ismerhetsz meg szóval ezek jók.

Én szórakozóhelyeken megismert(ahol sztem komoly kapcsolatot nem lehet kialakítani) és ismerősök által bemutatott hölgyeken kívül boltos lánnyal (hosszas ostrom után) jöttem össze, egyetemen aulában egy asztalnál tanuló lánnyal szembe leülte én is "tanulni" sikerrel jártam, plusz nyáron eljárok biciklizni semmi közepén elkapott az eső pihenőnél fedett helyen megálltam ahová pár perc múlva megérkezett egy csinos kocogó lány.(erre mondják, hogy amikor nem számítasz rá), ha már el kezdek beszélgetni egy lánnyal akkor már sínen vagyok, de ma a nők már nem szívesen állnak szóba idegenekkel, vonaton se nagyon szeretnek beszélgetni, ott csak öregemberekkel szoktam(bár azt a beszélgetést általában ők kezdeményezikXD)(utcán tényleg majdnem lefújtak gázspray-el, pedig csak tájékozódni akartam, igaz sötét kis utcában elé toppantam lehet az volt a baj:D)

Amúgy szituációk:

mindkettő pubban volt. Egyszer a pultnál állok odajött egy csaj: Mit kérsz? Először azt hittem, hogy ő is pultos ezért leadtam neki a rendelést:D és vártam, hogy menjen a pult másik felére, mire ő: Rendeljünk együtt, mert nagy a sor. Körbenéztem épp rendelő srácon kívül, már senki nem volt a pultnál rajtunk kívül, aztán elkezdtünk beszélgetni, igaz vele végül nem jöttem össze, de kezdeményezésnek jó volt, másik eset amikor megkérdezte mennyi az idő közben szépen mosolygott rám, megmondtam erre elővette a telefonját és megnézte, elég egyértelmű volt számomra, hogy nem az idő érdekli, sztem ez utóbbi teljesen jó leszólításnak:)

Én örülök, ha odajönnek hozzám, ha nem is tetszik finoman tudatom vele, de akkor is elbeszélgetek vele szívesen, szeretek új embereket megismerni.

2010. jún. 5. 04:33
 23/23 anonim ***** válasza:

szerintem bárhol jó

ha nagy városban élsz vagy van a közelben akkor belváros, park, koncert

2011. dec. 18. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!