Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hol lehet veletek ismerkedni bulin és disco-n kívül? Van más hely, szituáció, ahol erre lenne lehetőség?
Figyelt kérdés
Netet alapból kizárnám, és huszonéves korosztályra értem.
Segítsetek kicsit légyszi! :)
2010. jún. 3. 19:44
2/23 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan Rátok értettem :) hanem úgy általában.
2010. jún. 3. 19:45
3/23 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert vizsgák után próbaképp végigjárnám ezeket a helyeket. Van benne valami izgalmas. És ki tudja, talán vak tyúk is talál szemet :D
2010. jún. 3. 19:47
4/23 anonim válasza:
És soha nem járok discoba...Az egy szánalmas hely,és aki oda jár az meglepően alacsony értelmi szinten van:S
5/23 anonim válasza:
Mondjuk strandon? Balatonon? Aztán még ott van a buszon , boltban, utcán , talán még vonaton is , hirtelen ennyi jutott eszembe .
6/23 A kérdező kommentje:
Vannak olyan helyek, ahova jellemző, hogy járnak fiúk? Ahol sűrűn megfordulnak valamilyen okból. Buszozni mindig szoktam...
2010. jún. 3. 19:51
7/23 A kérdező kommentje:
focimeccs akármi...
2010. jún. 3. 19:52
8/23 anonim válasza:
Focimeccs ;)
Viccet félretéve , olyan helyek mint a Deák tér oda sok deszkás srác megy , nem tudom bejönnek e neked :D
De a belvárosban is szoktak lenni .
9/23 anonim válasza:
És a buszon nem látsz egy srácot se? Ha odajönne hozzám mondjuk buszon egy csaj , tuti nem mondanám neki hogy na menj inenn :D
10/23 A kérdező kommentje:
Miért??? A mostani srácok már nem járnak meccsekre?
2010. jún. 3. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!