Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hol lehet veletek ismerkedni bulin és disco-n kívül? Van más hely, szituáció, ahol erre lenne lehetőség?
Netet alapból kizárnám, és huszonéves korosztályra értem.
Segítsetek kicsit légyszi! :)
Én sem küldenék el egy csajt sem a buszon, velem bárhol lehet ismerkedni.
Diszkóban eleve hogy lehet ismerkedni? 1. Nem hallod a másikat, amiből máris ered hogy felületes "beszélgetés" lesz, és ha magamból akkor tényleg a busz a legjobb vagy a buszmegálló, esetleg egy kávézó... de az is érdekes... néznék egy nagyot ha egy lány odalépne és megkérdené h leülhet e :)
Pubok, sörözök, bár ha meccs van akkor felesleges odamenned.
Buszon, villamoson, vonaton gyakorlatilag bárhol.
Ha megválaszolod, hogy hol lehet ezeken a helyeken kívül normális lányokkal ismerkedni, akkor én is hol lehet fiúkkal. Pedig nem a gép előtt ülök egész nap, hanem mindenfelé eljárok, pl.: strandra is ahol 90%-ban csak tizenéves lányok vannak ennél idősebbek csak párjukkal, de nagyon sok rendezvény, "esemény" stb-n hasonló a helyzet. Csak kislányok vannak:( Huszonéves nők mit csinálnak szabadidejükben?
Szórakozóhelyen kívül szinte csak baráti társaság által lehet ismerkedni. (Utcán leszólítok valakit lefúj gázsprayvelXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!