Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok amikor bénának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok amikor bénának ítélnek meg egy pasit akkor általában a külsejére értik?

Figyelt kérdés
Vagy inkább a belsőre? Vagy mire utal ez a felcímkézés?
2017. dec. 26. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire viselkedésre/belsőre, de ez a hasonló külsővel gyakran együtt jár.
2017. dec. 26. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább viselkedésre szoktam érteni. Amikor tesze-tosza, sugárzik belőle az önbizalomhiány, ilyesmi.
2017. dec. 26. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
4%
Anyagi helyzetre, autora.
2017. dec. 26. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán szoktam ezt a szót használni mostanában, sokkal inkább esetlennek vagy ormótlannak hívok valakit, aki ilyen "béna". Inkább a belsőre vonatkozik, az olyan ember, aki nem tudja, mi az illő, nem teszi meg a szükségesnek vélt udvariassági gesztusokat, vagy nem tudja, mi a dolga az adott helyzetben. Például ha valaki nem érez dolgokat udvariatlannak, amik szinte mindenki szerint, vagy nem veszi észre az evidenciákat. Olyan figyelmetlen, "megyek a saját fejem után és nem is nézem, mi van körülöttem" ember. És mikor felhívják a figyelmét dolgokra, akkor is csak annyit mond, hogy "jaaaa" vagy "miért, ez baj?". :D

Például mikor valakinek eszébe sem jut, hogy egy randira, amire ő hívta a lányt, kellene készülni legalább egy javaslattal arra, hogy hova menjünk. :D Mikor pedig szólnak neki, hogy akkor most mire gondolt, vagy mi lesz a program, leforrázza a kérdés, hogy "hát én nem tudtam, hogy ez is kell"...

2017. dec. 26. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Én máshogy szoktam kifejezni, de a tied szebbik verzió :) Én a belsőre értem amikor szerencsétlenkedik, nem tudja mit akar, mit csináljon.
2017. dec. 26. 17:33
 6/10 A kérdező kommentje:

4

De ez az esetlensege nem szarmazhat a kulsejebol, ami miatt sok negativ visszaigazolast kapott es elkezdte benanak erezni magat es teljesen megvaltozott a viselkedese mert egyreszt tart az emberektol, masreszt nem szereti oket, ugyanakkor meg zavarban is van es nagy eroltetve csak arra futja amit te esetlennek nevezel? Ez elkepzelheto?

2017. dec. 26. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miből származhat. Abból is, hogy otthon nem tanították meg neki, abból is, hogy nem mer kibontakozni és szégyellősen elkezdi kortyolgatni az italt, anélkül, hogy kezdeményezne egy koccintást… Nem tudom, de igazából nem számít szerintem annak, akivel szemben történik. Lehet megértőnek lenni, persze, de ez akkor is… Kellemetlen és taszító. :/ Egy randin a másik panaszkodása, illetlenségei és más ilyen cselekvése nem olyasmi, amit el kell nézni, vagy pszichomókus módjára elemezni, hogy vajha’ miként alakulhatott ki. Olyan és nem tetszik. Miközben én ilyen vagyok és neki ez tetszik. Vagy nem. De nem egymást keressük, ha a sokadik ilyet ellövi, szerintem.:((
2017. dec. 26. 18:25
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Mondjuk ez igaz, teljesen mindegy hogyan lett ilyen ha nem tetszik neked. Lehet, hogy jogos a válasz amit a környezetére ad, ám ez nem változtat semmit, hiszen van egy elfogadott viselkedésforma, aminek szigorúan meg kell felelni, ha akarsz valamit párkapcsolat terén.

2017. dec. 26. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálam is-is. Külsőre: igénytelen, hozzá nem illő öltözködés, frizura. Belsőre: kisugárzás, viselkedés (nem tud viselkedni társas helyzetekben).
2017. dec. 27. 11:32
 10/10 A kérdező kommentje:

9

De ha ruhára ítélünk az még nem felszínesség? Van akinek például semmi nem áll jól, erről ő nem tehet.

2017. dec. 27. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!