Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hány randi után beszélhetünk párkapcsolatróp?
Vagy miként szokott az ismerkedésből kapcsolat kialakulni?
(Itt nem szexuális viszonyra gondolok.)
Nos, ez attól függ, hogy kik milyen ütemben haladnak.
Én többször már az első randin összejöttem a lánnyal, akkor volt már csók (1-szer szex is), és onnantól a nő a barátnőm lett, már párkapcsolatban voltunk.
Másoknak kell ehhez több idő, de olyan sokáig nem érdemes húzni, mert a lány be fog tenni a barátzónába.
#1 Az nem túlzás egy kicsit? Mondjuk attól is függ mennyire ismerdet korábban az illetőt.
#2 És erre kb. mikor szokott sor kerülni? Mondjuk 3 vagy 4 találkozó az mondhatni normálisnak? Esetleg több? Vagy inkább az a megszokott amit az első ír.
@Kérdező
Nyilván ez attól is függ, hogy mennyi ideje is ismerik egymást a felek. Az én esetemben azért már tudtak rólam egy ideje.
De egyébként van olyan, aki szinte 0 ismeret nélkül már szexel a másikkal. Nem vagyunk egyformák, ki így, ki úgy teszi.
De ha engem kérdezel, ez attól is függ, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz a felek. Tapasztalatom szerint ha a nő nagyon erősen vonzódik, hogy szinte már szerelmes, akkor hamar akarni fogja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!