Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a fene van velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene van velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Előre is szeretném kérni, hogy ne nevessetek ki... :D

Van egy lány. Naaagyon nagyon szimpatikus és tetszik. Meg is volt a második randi, viszont se csók, se semmi, csak 2puszi..

Hogy miért? Mert nem küldi azokat a bizonyos jeleket, illetve nem éreztem úgy hogy le kellene kapnom, stb...

Nem ez az első randim, nem is a második. Sok volt az elmúlt 9hónapban (mióta szingli vagyok), de ez az egy aki úgy megfogott.

Akinél tudtam hogy nem lenne komoly, vagy csak szex, azt simán első randin...

Nem értem a hölgyikét sem... Ilyen még nem volt, pedig láttam már ezt azt. :D

30asok vagyunk mindketten.

(Zárójelesen talán normális lenne?!) :D

2017. nov. 2. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Ja, szóval akinél nincs csók az első két randin, az normális és aki meg engedi az első randin az r..bnac???

Gratulálok a felfogásodhoz!!!

Rákérdeztél már, hogy szeretne-e csókot, vagy mit gondol rólad...stb?

Azért találkoztok, hogy kommunikáljatok, de neked ez probléma, hogy az alapvető dolgot megkérdezd tőle?

Képzeld, mikor párommal először taliztunk, mi már köszönéskor csókkal üdvözöltük egymást (igaz, mi másfél hónapig neten ismerkedtünk) és azóta 4 és fél éve együtt vagyunk, és most decemberben összeköltözünk.

Ennyit erről a csókmisztériumodról.

2017. nov. 2. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, normális, és becsüld meg az ilyet. Luvnyákat bárhol találsz, úgy kell félrerugdalni őket az útból. Én sem csókolóztam sose az első randin, volt, hogy a másodikon sem, attól még lett belőle egy hosszú párkapcsolat.

Különben meg lehet, hogy arra vár, hogy kezdeményezz.

34/N

2017. nov. 2. 20:43
 3/5 A kérdező kommentje:

1es... Nem értem mi ez a r.bancozás. Elég nagy gond van a felfogóképességeddel.

2es, köszönöm. :-)

2017. nov. 2. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy belém fogsz kötni, de Te írtad, nem én:

"Meg is volt a második randi, viszont se csók, se semmi, csak 2puszi..".... "talán normális lenne?!"

Ergó, csak az normális szerinted, aki csak az x-edik randikor engedélyezi a csókot, viszont, aki már az elsőnél, az már nem komoly, nem normális, tehát könnyen kapható.

Neked van problémád a felfogásoddal és nem nekem.

Attól nem lesz valaki könnyen kapható és értéktelen, hogy már az első randin szeretne csókot.

2017. nov. 2. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Poénnak szántam, de ne zavarjon. Humorérzék: on
2017. nov. 2. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!