Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, milyen egy jó pasi külsőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen egy jó pasi külsőre?

Figyelt kérdés
25 fölötti pasira gondolok,milyen külső tulajdonságokkal,de belsőt is írhattok(milyen megnyilvánulásai,beszéde...van).
2017. dec. 26. 06:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%
Jól van 10-es okoskodj csak,igaz,hogy gőzöd nincs az egészről,de csak írd a hülyeségeidet! Semmi baj ;)
2017. dec. 26. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Neked sincs gőzöd az én páromról amúgy, de olyan jól elokoskodsz :)
2017. dec. 26. 10:43
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

"Jól van 10-es okoskodj csak,igaz,hogy gőzöd nincs az egészről,de csak írd a hülyeségeidet! Semmi baj ;)"

Tényleg olyan vagy, mint az 1# felvázolt. Nyugodtan vedd fel a listádba a "hazugságokkal nyugtatom magamat" dolgot is.

2017. dec. 26. 10:50
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
A párod minden bizonnyal jóképű,különben egy perc esélyt nem adtál volna neki,hogy megismerd. Ez így van,ahogy írom,átlagos külsővel már bukta van egy férfinak, átlag alattiról ne is beszéljünk, az teljesen mindegy,hogy milyen nőnél hogy próbálkozik. Ez tapasztalat.
2017. dec. 26. 10:53
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Külsőre legyen ápolt, igényes. A ruhatára lehet divatos, de ne a csilli-villi strasszos, szaggatott féle...

Lehetőleg borotválkozzon, mert nem szeretem a borostát, nagyon kellemetlen tud lenni csókolózás közben.

Aránylag hosszú haja legyen, amibe jó beletúrni, ne az a katona frizura, ami pár mm-ből áll.. sok fiúnak nem is áll jól, mégis azt viseli.

Belsőre legyen udvarias, intelligens, megbízható és hűséges.

Nem árt ha van humora, és helyén tudja kezelni a dolgokat.

2017. dec. 26. 10:58
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
Látom hajthatatlan vagy. Ha mutatnék rólunk képet, akkor is biztos jönnének a kifogásaid, felesleges is bármit mondanom ezentúl. Higyj amit akarsz, attól nekem nem lesz se rosszabb, se jobb.
2017. dec. 26. 11:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Mutass róla képet, akár lehet privátban is,ha valóban nem jóképű,akkor szintén elismerem,hogy tévedtem. Mondjuk arra fogadni mernék,hogy tőlem 1000-szer jobban néz ki,bár az nem lenne csoda.
2017. dec. 26. 11:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Na,nem kapok képet? Akkor nekem van igazam,ennyi, nincs kép,nincs bizonyíték.
2017. dec. 26. 11:26
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Bocs,közben megkaptam a kéoet, valóban igazad volt. Elismerem.
2017. dec. 26. 11:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek ugyanaz a vonzó. Remélem te is megtalálod azt, aki téged vonzónak tart
2017. dec. 26. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!