Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annak mi az oka, hogy azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak mi az oka, hogy azok a nők, akik engem elutasítanak, utána mégis jóban akarnak lenni velem?

Figyelt kérdés
Eddig 3 lányba voltam belezúgva, mind3 elutasított. Mind3ukat egyetemen ismertem meg(egyiket BSc elején, másikat BSc végén, harmadikat MSc-n) ,és az összes esetben kb. ugyanaz történt, hogy eleinte semleges volt, aztán egyre szimpatikusabb lett, fokozatosan elkezdett tetszeni, amikor azonban elhívtam randira vagy kiderültek az érzéseim, akkor mind3 esetben el lettem utasítva. Amit én rögtön kulturáltan tudomásul is vettem(még ha nagyon fájt is), viszont ezek a lányok továbbra is jóban akartak lenni velem. Mind a mai napig hébe-hóba felkeresnek engem, megkérdezik mi van velem, szinte baráti kapcsolatban vagyunk, más lányok, (akikkel csak haverok voltunk az egyetem alatt) szinte már mind eltűntek és egyáltalán nem érdeklődnek felőlem. Csak a 3 egykori szerelmem keres fel rendszeresen, pedig pont azt hinné az ember, hogy ők nem fognak keresni. Legalábbis én azokat a csajokat, akik belém voltak zúgva, de nekem nem jöttek be, soha többé nem kerestem, miután elutasítottam őket.
2017. dec. 25. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
#10 mi az aminek örülni kéne?
2017. dec. 25. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Vagy okos vagy tehat streber ilyen mindig jol johet havernak vagy jol alsz anyagilag.
2017. dec. 25. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
#11 hogy vannak szép kapcsolódásai más élőlényekkel.
2017. dec. 25. 14:01
 14/17 A kérdező kommentje:
A külsőmmel semmi baj nincs, teljesen elégedett vagyok vele. Megvan a magamhoz való eszem, de nem vagyok stréber, anyagilag is jól állok, bár azért nem kacsalábon forgó palotában élek. Viszont még sosem használt ki senki, nem is nagyon próbáltak, engem nem lehet, nem vagyok olyan típus, aki bárkinek is rögtön ugrik, még akiket szerettem, velük se voltam olyan hiperjófej. Ha valaki belőlem akarna hasznot húzni, annak már nagyon a padlón kell lenni, mert tőlem aztán várhatja, nem vagyok egy jótét lélek. Magammal sokkal többet foglalkozom, mint másokkal.
2017. dec. 25. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:

sokkal többet foglalkozom, mint másokkal*

Ennyi ott a valasz.

2017. dec. 25. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Magammal sokkal többet foglalkozom, mint másokkal. *
2017. dec. 25. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Maradt 3 haver az egyetemi évekből. Nem sok,de örülj inkább ennek.
2017. dec. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!