Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor nyitott valaki az ismerkedésre, randira szerintetek vagy mindenki besavanyodva, családdal vannak elfoglalva?
én meg dolgozok
a családot 1-2 óra alatt le lehet tudni, nem vagyunk 100-an
Nyitott lennék rá. Mivel nincs párom, ezért nőiesen szólva olyan ,,romantikus" lenne karácsonykor randizni.
Sőt, volt már olyan is, nem is egyszer, hogy szenteste után nem tv-t néztem, hanem elmentem bicajozni (szeretek sportolni). Ugyan olyan mint a többi nap. Természetesen ha van párja az embernek, az mindjárt másképp fest.
30f
Én például családdal vagyok, de nem besavanyodva. Ismerkedni ugyanúgy lehet karácsonykor is.
Írj nyugodtan. :)
Én karácsony este randiztam egyszer. Spontán és fura volt az egész... Nem kultivaltam soha a karácsonyi bulizast, szerintem az a család ünnepe.Raadásul első "randi" volt. De az akkor úgy alakult... 😂vicces is volt kicsit.
Ő a férjem és 2kislanyunk született azóta. Szóval tuti van rá esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!