Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyitott kapcsolatban ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolatban ez normális?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy nővel (kötetlen szex apapon) aki a párjával nyitott kapcsolatban él.Lassan 2 hete volt az első személyes találkozásunk.Hét eléjen megkérdeztem tőle mi lenne ha találkoznánk.A hétre azt mondta nem.Közben jött egy olyan nála hogy "piros napok".

Azt már tudom hogy akkor ír ritkábban amikor a párja otthon lehet.

Ahhoz képest hogy nyitottban van mégis azt sejtem titkosan csinálja.

Honnan tudhatom virtuálisan hogy nem csak hülyít hanem akarja is?

2017. nov. 17. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján rohadtul nincsenek nyitott kapcsolatban, de nincs ezzel gond, a nők 50%-a ezzel van, amikor félrelépnem(a másik 50 meg azzal, hogy már nincs szex meg semmi, csak vannak).

Szerintem adj neki időt, ne zaklasd, mert nem szeretik, véletlenül se akarnak lebukni, szal hiába vagy szimpi, ha egyszer azt látja, hogy nem vagy megbízható, akkor dobni fog.

Légy türelmes, azért mondd el neki, hogy mennyire odavagy már érte, de megérted a helyzetét.

2017. nov. 17. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetes, hogy mikor a párja otthon van, akkor nem veled foglalkozik. A nyitott kapcsolat nem azt jelenti, hogy leszarjuk a másikat. Hanem hogy mikor együtt vagyunk vele, akkor tényleg nagyon, igazán együtt vagyunk.

Mármint egy valódi nyitott kapcsolatban. Nem akkor amikor szakítani akarnak, csak még nem merik megtenni. Az nyitottnak nyitott, csak éppen nem párkapcsolat.

2017. nov. 17. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem kell tudnod, hogy akarja vagy csak hülyít. Mivel nem monogám kapcsolatban vagytok, ismerkedjél tovább, másokkal is. Mikor ráértek mind a ketten, akkor összejöttök. Ez a lényege az egésznek. Nincs játszmázás, és hagytok időt a másiknak a többi kapcsolatára. Ha nem jöttök össze, az se baj, hiszen neked is van másik kapcsolatod.
2017. nov. 17. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Titokban csinálja. Ha férfi lenne még oké lenne amit írsz, de a nőknél a nyitott kapcsolat, élettársi viszonyban? :D Most komolyan, te ezt elhiszed?
2017. nov. 17. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nincsen nyitott kapcsolatban, csak ezt mondja neked. Ennyire madár vagy, hogy nem esik le?
2017. nov. 17. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

A nyakamat rámerném tenni, hogy nincsenek nyitott kapcsolatban :D

Elég átlátszó :D

2017. nov. 17. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A nyitott kapcsolat alapból szerintem aberrált...
2017. nov. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!