Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor nyitott valaki az ismerkedésre, randira szerintetek vagy mindenki besavanyodva, családdal vannak elfoglalva?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 21:49
11/26 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval annyiban, hogy meg tudja nehezíteni az ismerkedést a vizsgaidőszak, de ez szimpla időmenedzsment, nem egy nagy ördöngösség, ha tudod, hogy hogyan tanulsz a leghatékonyabban, és nem pazarlod a szabadidődet olyan teljességgel irreleváns dolgokra, mint a GYK-n való vitatkozás. Nem tudsz napi 18 órán keresztül hatékonyan tanulni, ha fejre állsz, akkor sem; szerintem vidáman ki lehet alakítani kapcsolatokat ekkor is. Jó, valószínűleg nem fogtok reggel 8-tól az utolsó buszig együtt lenni, de ezt úgy gondolom, rövid távon ki lehet bírni.
12/26 anonim válasza:
Aki egyedul van,az ilyenkor fokent nyitott szerintem. Jobb mint a csaladdal tvzni:/
13/26 anonim válasza:
Én ilyenkor is nyitott vagyok,nem nagyon karácsonyozunk.
14/26 anonim válasza:
Én ma mindenkit megbántottam akit szeretek, úgyhogy elég is volt a karácsonyból.
savanyúuborka
16/26 anonim válasza:
Én speciel azért vagyok besavanyodva mert nincs az a klasszikus értelemben vett család, hogy karácsonyozhassunk.
22 évesen saját családot szeretnék, nem a szülőket, rokonokat. Velük egy nap alatt le tudjuk az egészet és ennyi.
17/26 anonim válasza:
Pont azért vagyok besavanyodva, mert már nincs anyukám.
18/26 anonim válasza:
Én ebben a három napban a családdal leszek, de egyáltalán nem besavanyodva.
20/26 anonim válasza:
Nemcsak karácsonykor, hanem mindig besavanyodva élek.
Penészes savanyú uborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!