Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok. Van egy lány a suliba(szintén 14) és ő egy éve jött a suliba, és azóta nagyon tetszik és szerelmes vagyok belé, és akár hányszor beszélünk mindig tök jól elvagyunk mint ha járnánk,meg msn-re ki van neki írva hogy szeretlek,megkérdezem tőle hogy kit és azt írja hogy szerinted?!:) meg ilyenek de azt meg nem mondja hogy járjunk,én meg nem fogom neki mondani mert van egy "barátja" Akivel szószerint szinte semmit nem csinálnak a suliba egyáltalán egymáshoz se szólnak,suli után meg egy órát max. találkoznak, azt ennyi meg se puszilja meg semmi, de másoknak mégis azt mondja hogy szereti, nekem meg azt hogy nem tudja. Mit csináljak???:(

(És ne mondjátok azt hogy 14 évesen még nincs rendes szerelem, mert én kib4szottul szerelmes vagyok belé.)

2010. jún. 2. 23:43
 1/8 anonim válasza:
Ömm kapásból több remek ötlet.. Beszélgess egyszer a fiúval is akivel állítólag jár. Puhatolózz egy kicsit hogy mi van köztük. Hogy miért tűnik úgy hogy nem is járnak ...stb stb ha megkérdi miért kérdezed akkor csak térj ki a válasz elől hogy minden félét susmognak a hátuk mögött és téged csak érdekel hogy mi az igaz... a 2. Kapd le a lányt :P Hívd el egy cigire ( vagy ha nem cigiztek [ habár ez a ti korosztályotokban egyre nagyobb divat lesz] akkor meg csak bezsélgetni fagyizni) húzódj hozzá egyre közelebb karold át a derekát és egy szájra puszi elég. Azt ha lekoppint szipi-szopi.. ha meg nem akkor minden ok.
2010. jún. 2. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:

öszintén mond el neki mit érzel!

Ha tényleg jo barátok vagytok akkor megért és egy kis szerencsével még jol is jösz ki a dologbol!

Sok szerencsét.

2010. jún. 2. 23:55
 3/8 anonim válasza:
Az meg hogy barátja van ne Érdekeljen :D Nagydarab? ha igen akkor a kövi kérdés te ugye gyorsabban futsz ? :D
2010. jún. 2. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Hmm,kísértetiesen hasonló,mint velem történt pont ugyanennyi idősen mint most te vagy. Csajszi nyolcadikban jött át,rohadtul tetszett meg minden dumálgattunk meg sétálgattunk, aztán mégis egyik haverommal járt,akivel szinte szó szerint sohasem beszélgetett nyilvános helyen...emlékszem osztálykiránduláson majdnem megvolt,csak tanárunk elkapta mikor át akart jönni és bezárta a szobába : D Aztán utána kb. rábasztam mert szartam csinálni valamit,és végül semmi sem lett az egészből (mondjuk annyira nem is bánom mer gyönyörűségből ronda emos ribanc lett). Szóval melegen ajánlom hogy próbáld megvallani az érzéseidet mert rábaszol te is.

17/F

2010. jún. 3. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:

aaa, na ne bizd azér el magad. nekem is volt egy ilyenem, hogy kinn volt a csajnak hogy "szeretlek te kis hülye csak nem fogod fel", én kérdeztem, persze egyenes választ nem adott, kb mint neked... de sokáig küzdöttem vele hogy konkrétan megmondja, minden arra utalt hogy nekem szól, erre kisült hogy egy msn s barátjának...

na azt az érzést nem kivánom neked...

2010. jún. 3. 01:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek a válaszokat, amúgy meg még annyit hogy a barátja egy csicsk4 és simán leütném ha beszólna nem azzal van baj, hanem hogy a lány nagyon szép a saját korosztályában és már egy csomóan mondták neki hogy tetszik sok embernek és még emléxem, együtt röhögtünk azon hogy mindenki ezt mondja neki hogy milyen szép meg minden, szal nem tom, most csak plusz egy ember lennék akinek bejön :S:(:S
2010. jún. 3. 14:54
 7/8 Funktasztikus ***** válasza:

ember azt mondom amit nekem:) minél elöbb mondd el neki mit érzel csak késö ne legyen mert lehet elkezd erre járni egymásik emberrel utánna meg bachatod az egészet:)

siess!!!

sok szerencsét:D don huán:D

14F

2010. jún. 3. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Oks,szerintem is elfogom mondani neki, csak kib4szottul félek:S:(

Fúú b4szki de jó lenne...:):S:(

2010. jún. 3. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!