Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Mit reagálnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit reagálnátok, ha egy férfi akivel randizgattok egy RX7-el jönne elétek?

Figyelt kérdés

Pár hete randiztok, kezdd komolyabbra fordulni a dolog, a következő randira kocsival megy eléd, mivel kicsit messzebb mentek.

Eddig csak annyit tudtál az autójáról, hogy van neki, semmi mást.

Hogy reagálnátok?

2017. dec. 14. 15:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Páran kicsit félreértették a kérdést :D

20 szerinted mindenki megengedheti magának? Tudod te mennyit eszik, mennyi az alkatrész? Ráadásul Wankel, azt pedig rendszeresen karban kell tartani.

És hol írtam, hogy menőzni szeretnék vele?

Nincs RX7em, nem is tervezek venni, mert hosszútávan szívás vele foglalkozni, és nem szórom a pénzt luxus dolgokra, bőven elég nekem így 19 évesen egy régi Justy is, ami teljesen megbízható, és keveset eszik.

(persze le fogom cserélni, de egyelőre kivisz a világból és nincs pénzem "új" kocsira, akkor minek váltsak?)

Direkt felvázoltam egy szituációt, kíváncsi voltam, ki hogy reagálna, aki pedig a kérdésre válaszolt, kapott egy zöldet.

Szerintem nálatok van a gond, ha egy ilyen kérdés alapján egyből azzal támadtok, hogy felsőkategóriás kocsival akarnék csajozni, milyen dolog már ez, hiszen a nők nem a pénzre mennek (amivel egyet is értek, kivéve persze egy szűk réteget, aki nekem ingyen sem kéne egy éjszakánál tovább).

2017. dec. 14. 19:40
 22/26 A kérdező kommentje:

13 kíváncsi lennék arra a "menőbb" kocsira :D

Talán egy Porsche? Lambó? Honda NSX? Bugatti, Ferrari? EVO, WRX, vagy GTR? Audi R8?

2017. dec. 14. 19:43
 23/26 anonim ***** válasza:

Hol irta a kerdezo, hogy menozni akar vele? Hol irta, hogy szerinte hatalmas szam az a kocsi?

Mellesleg kulonlegesebb mint a nemet kotlak amikre sokan verik a nyalukat, es nem veletlenul kultuszauto.

Az meg hogy barki megengedheti maganak... Nezd meg mennyibe kerul fenntartani egy wankelt.

2017. dec. 14. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:

21#

Igen, pont ezért engedheti meg magának bárki. Az, hogy van az embernek egy kocsija az nem jelenti azt, hogy az karban is van tartva. Sokan vesznek ilyen "menő" kocsikat, hogy csajozzanak vele, minimális összegeket költenek rá, hogy szét ne essen alattuk, lemennek vele a diszkóba és ott feszítenek vele. Amíg falun laktam, rendszeresen hozták a friss jogsis menőgyerekek az ilyesmi kotvány sz_rokat foltozgatásra és amikor elmondtuk nekik, hogy a kasztnis munka egy tizesnél többe fog kerülni akkor inkább visszamondták a javítást.

Amúgymeg nézz szét egy kicsit itt, meg a szexualitás kategóriában, kb minden második kérdés arról szól, hogy a kis lúzerek pénzzel akarnak csajozni, így érthető, hogy mindenki rögtön arra gondolt, hogy neked is ez a célod.

2017. dec. 14. 20:07
 25/26 A kérdező kommentje:

24 azért az RX7 pont nem egy kotvány szar, azok inkább a régi BMWk és Audik.

(amiket én is nagyon szeretek, de nehéz jó állapotút kapni)

2017. dec. 14. 20:14
 26/26 anonim ***** válasza:

Az ilyen gyokerek el se jutnak egy RX-ig. Ezeknek jo a nemetbol behurcolt lelakott "premium".

Aki wankelt vesz az azert altalaban tisztaban van vele mivel jar, es hajlando ra aldozni.

En is irtam hogy lesz sajat, mindezt ugy hogy tudom hogy egy dog ami eszi a penzt karbantartas es tankolas eseten is. Ez van. Van akinek megeri mert ad olyan elmenyt.

Az rx7 muveszet, arra amire keszult, tokeletes. Szebben siklik az uton keresztbe mint barmi mas, a sulyelosztas brillians a tengely moge rakott konnyu motorral, eleve a wankel egy kenyes k**a de meghalalja a torodest.

Nagyon nem valo mindenkinek az az auto.

Viszont akinek ilyen van, az valoszinuleg atgondolta.

Meg az rx8 ami popularisabb, azt veheti olyan is aki nincs oda erte kulon, de a 7 kultuszauto, ami wankel rajongoknak valo, es nekik tokeletes auto.

2017. dec. 14. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!