Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Mit reagálnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit reagálnátok, ha egy férfi akivel randizgattok egy RX7-el jönne elétek?

Figyelt kérdés

Pár hete randiztok, kezdd komolyabbra fordulni a dolog, a következő randira kocsival megy eléd, mivel kicsit messzebb mentek.

Eddig csak annyit tudtál az autójáról, hogy van neki, semmi mást.

Hogy reagálnátok?

2017. dec. 14. 15:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor hasra kell esni, vagy szájtátva nézni 5percig hogy "Hú de szééép autóó",vagy mi? Pfff
2017. dec. 14. 15:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Belegodoltam ebbe, és azonnal az a kérdés jutott eszembe hoyg " mi a fa.sz?xd" nagyot néznék az biztos. És valószínűleg kérdezgetnélek róla, de azért oda tenném hogy attol még nem kell annyira nyomni a gázpedált.
2017. dec. 14. 15:54
 13/26 anonim ***** válasza:

Hasra kéne esni tőle? :D ugyanúgy 4 kereke van, átlátszó ablakai stb.

Nem mellesleg nekem menőbb kocsim van, meg amúgy sem érdekelne. :D

2017. dec. 14. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
18%
Szóval ha valakinek tetszene, annak a válasza KEVÉSBÉ HASZNOS arra a kérdésre, hogy "mit reagálnátok", mint annak, akinek nem tetszene... Logikus :D
2017. dec. 14. 16:04
 15/26 anonim ***** válasza:
Az milyen? Komolyan fiúk! Biztos vannak nők, akiknek a státusszimbólumok a fontosak, én inkább olyan pasit akarok, aki meg tud védeni ha kell (nem feltétlen fizikálisan, de pl kiáll értem), ez férfiasabb, mint hogy milyen órát hor, vagy milyen kocsit vezet, főleg hogy nekem ugyan olyan mind. Jellemben tessék férfinak lenni, az ér valamit.
2017. dec. 14. 16:34
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

A kérdésre a válasz: nem ismerik az RX-7-et. BMW, Merci, Audi a jó erre, azokat minden hülye ismeri, nem véletlen hogy ezeket használják suncimágnesnek.

#9 nem akarnak, de ez van, így működik, nincs más választásuk. Nekem 31 éves fiúcskaként is csak az volt a választásom, hogy annyit nem ér a 26 éves csaj, hogy elszórjak pár milkát a neki tetsző SUV-ra, vagy áudíra vagy még többet a hamis mázerátira, ezért ott is hagyott mondván "igénytelen" vagyok, és csak egy 2,5 millás full átlagautóm van (amit egyébként kb csak decembertől februárig használok, akkor se sokszor, mert amúgy motor).

2017. dec. 14. 16:34
 17/26 anonim ***** válasza:

Kicsit messzebb mit jelent? Mert ha autópályán megy, előbb szeretném látni, hogy a városban hogy vezet. A szüleimen kívül másban nem bízom meg annyira, hogy csak úgy hagyjam, hogy egy Barbie álomautóban furikáztasson.

Akinek ilyen kocsikája van, az tuti nem vezet biztonságosan, hanem menőzik az utakon. Én meg eléggé szeretek élni.

2017. dec. 14. 17:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Ugyan azt mint pl egy 12éves Opel Vecrára.

Nekem jó az én kis Hyundai Santa Fem is.

Az csak egy auto ,nem ezalapján kerestem párt.

n25

2017. dec. 14. 17:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Most komolyan egy olyan autótól esek hasra ami annyi idős mint én? Nem szeretem a régi autókat.
2017. dec. 14. 17:36
 20/26 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Egy másfél milliós kocsi. Legalábbis használtauto.hu-n ennyiért van. De kapni már olcsóbban is, mert rohadnak mint a fene és nem éri meg kikasztnizni őket.

Szóval most akkor egy olyan kocsival akarsz menőzni amit szinte bárki megengedhetne magának?

2017. dec. 14. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!