Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együtt töltött éjszaka után felébredve a másik lakásán, ki lehet menni a konyhába reggelit csinálni, amíg a másik alszik?
Főleg ha megtudtad hogy a másik amúgy is sokáig alvós, ágyban fetrengős, te pedig korán kelős vagy. Nyilván nem a legjobb falatokat enné el az ember, hanem csak valami egyszerűt, amit talál.
Lehet használni úgy a fürdőszobát, WC-t, konyhát mint egy jó vendég, amíg a másik alszik?
---
Aki szerint nem, akkor csak fel kell ébreszteni a másikat, hogy éhesek vagyunk?
Nem bírod értelmezni, amit írtam, vagy nem akarod? :D
Hol írtam, hogy "divat kirámolni a dugópajtim konyháját"?? (mellesleg úgysincs ilyenem, közös konyhánk van a férjemmel szóval megnyugtatlak, nem, nem divat számomra ez)
Egyszerűen nekem elég irreális, hogy hazaviszel egy csajt, ő reggel felkel, és jól megeszi a lazacod :D Ki a fene reggelizik már lazacot, főleg idegennél, főleg kérdés nélkül? :DDD
Ez nekem kicsit "mesebeli" félelem..
Persze, nálunk legalábbis nem volt ebből probléma.
Kedvesem köztudottan sokáig alszik, úgyhogy mondta, hogy nyugodtan tegyek-vegyek, érezzem otthon magam.
Úgyhogy első nap baconos-tojást kapott az ágyba a kávé mellé ;) Azt a "mindjárt elveszlek feleségül"-tekintetet :P
De mikor még egyedül éltem, és hozzám jöttek vendégségbe barátnők, vagy ismerősök, megmutattam, mi hol van, és megmondtam nekik, hogy bátran szolgálják ki magukat.
Jó, a dugicsokis dobozt nem fedtem fel előttük :D
28n
"a másik amúgy is sokáig alvós"
Feltételezem, hogyha már együtt aludtatok, akkor kb. egyszerre alusztok el, tehát kb. egyszerre ébredtek. Olyan nem igen szokott, lenni, hogy ott alszom valakinél, ő meg éjjel mellettem játék gépezik, amíg én alszom. Azok szoktam sokáig aludni, akik későn is fekszenek le. Nincs olyan, hogy "sokáig alvós", van amikor korán kelek, és van amikor későn, mindez attól függ, hogy meddig voltam fenn az éjjel.
Szerintem az emberek teljesen másképp viselkednek, amikor egyedül alszanak, vagy amikor valaki mással. Mi az, hogy ágyban fetrengős? Ha már felébredtem, akkor biztos nem fogom elvárni a másiktól, hogy "várj én csak egy órát lustálkodom". Ha egyedül vagyok, akkor addig szunnyadhatok, ameddig akarok, ha van mellettem valaki, az nyílván arra késztet, hogy tekintettel legyek rá.
Nyílván megvárom, hogy legalább felébredjen, akkor meg elvárhatom, hogy felkeljen értem, én is megtenném, ha épp az én házamban aludna, nem tudnék csak úgy feküdni, miközben valaki éhes mellettem.
Szerintem azért lehet, mert én egyéjszakásat nem tudok elképzelni, mármint úgy, hogy részese vagyok, minden másra meg rákészülök.
Nálam például soha nincs itthon kávé meg kenyér, de ha tudom, hogy valaki itt alszik, és reggelente káávéézik, akkor beszerzek olyan 3in1-t kakit. Meg akkor nem csak Cheerios van, meg a teljes tejem, hanem akkor szerzek tojást, normális tejet, nem tudom, mások még mit esznek reggelire.
Nálam ez úgy működik, hogy mielőtt együtt alszunk, előtte már voltunk egymásnál, és már szóba került, kinek milyenek a reggelei, ismerjük a konyhát fürdőt. Tudjátok ismerkedés.
Egyéjszakás: ott is alap, hogy engedélyt kérek, ha felkelnék mennyire baj, ha iszok egy kvt, letusolok. Ha hozzám érkezik akkor meg engedélyt adok neki, érezze magát otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!