Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együtt töltött éjszaka után felébredve a
másik lakásán, ki lehet menni a konyhába reggelit
csinálni, amíg a másik alszik?
Figyelt kérdés
Főleg ha megtudtad hogy a másik amúgy is sokáig alvós, ágyban fetrengős, te pedig korán kelős vagy. Nyilván nem a legjobb falatokat enné el az ember, hanem csak valami egyszerűt, amit talál.
Lehet használni úgy a fürdőszobát, WC-t, konyhát mint egy jó vendég, amíg a másik alszik?
---
Aki szerint nem, akkor csak fel kell ébreszteni a másikat, hogy éhesek vagyunk?
Azért, igazán bevásárolhattál volna magadnak, ha ennyire kikészít a szex, hogy korán reggel pótolni kell a kalóriákat. Még a másik alszik, te a sarokban piknikezel:D
2017. dec. 14. 12:50
12/30 anonim válasza:
#8 😂😂
2017. dec. 14. 14:02
13/30 anonim válasza:
Most komolyan, nő vagyok, és messze nem hiszem, hogy kizárólag a nők feladata a táppal való ellátás, de ha olyan jól sikerült az éjszaka, hogy nem lelépni akarok, hanem ott reggelizni, akkor már neki is készítenék valamit :)
2017. dec. 14. 14:04
14/30 A legrosszabb válasza:
Én például nem díjaznám, ha összetrutyiznád a konyhámat, meg belenyalakodnál mindenbe, amíg alszom. Kávé, cappuccino, kakaó, tea, üdítő oké rendben, de a grammra és kalóriára pontosan kiporciózott menükbe, a zöldségekbe, a fűszerekbe, étrendkiegekbe és egyéb raw materialokba ne nagyon turkálj már bele, mert utálom, ha valami nem ott van, ahová előzőleg raktam, vagy netán szőrén-szálán eltűnik, vagy netán később jönnél hozzám folyton koldulni ezért meg azért, csak mert tudod, hogy nekem van.
2017. dec. 14. 14:05
15/30 anonim válasza:
Utolsó: remélem, ez vicc volt.
Azt elvárod a csajtól, hogy rakja szét neked a lábait,
de ha ne adj isten reggel enne egy rántottát, akkor majd sírva fakadsz, mert abba ébredsz, hogy hiányzik 2 tojás, 1 teáskanálnyi olaj meg 3 gramm só?
2017. dec. 14. 14:17
16/30 A legrosszabb válasza:
#15: Amikor egyetlen reggel kámforrá válik a pisztácia-, kesudiókészletet, meg az ínyencségek, meg a szeletelt lazac, amelyek nem az olcsó mulatság kategóriába tartoznak, s amelyeket napokra/hetekre be tudok ügyesen osztani, meg a következő melós napokra szánt eledel, akkor ne várd már el, hogy vágjak hozzá jópofát, még akkor sem, ha előző este a lábaidat raktad szét nekem. Elképesztően pofátlanok tudtok lenni a történtek után másnaptól kezdve.
2017. dec. 14. 14:29
17/30 A legrosszabb válasza:
Jav.: készlet*
2017. dec. 14. 14:29
18/30 anonim válasza:
"Azt elvárod a csajtól, hogy rakja szét neked a lábait,
de ha ne adj isten reggel enne egy rántottát, akkor majd sírva fakadsz, mert abba ébredsz, hogy hiányzik 2 tojás, 1 teáskanálnyi olaj meg 3 gramm só?"
Én szexért dugok nem reggeliért. :/
2017. dec. 14. 14:41
19/30 anonim válasza:
Roppant valós veszély, hogy a csaj felzabálja a lazackészletedet reggelinek :D
2017. dec. 14. 14:42
20/30 anonim válasza:
Én nem mennék ki, bár alapból sem mászkálnék szívesen idegen lakásban. 1-2 óránál nem nagyon lehet több ez az idő (meglepne, ha egy "együtt töltött éjszaka" után hatkor kelnél), addig lehet netezni, GYK-ra kiírni stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!