Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hány randi után döntitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány randi után döntitek el, hogy össze jöttök-e az illetővel?

Figyelt kérdés
Átlagba/általában
2017. dec. 13. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a randinak nem az a lényege hogy egy mélyebb rétegrt vigyen az ismerkedésbe? ha már előre tudjátok akkor minek randiztok?

én inkább 1. -2. után.

2017. dec. 14. 06:52
 12/15 anonim ***** válasza:

A nők általaban az első találkozás első 5 percében döntenek.

Férfiaknál változó, hogy mikor dönti el, hogy nyitott a nőre (mert az remélem senkinek sem meglepő, hogy (erőszakot leszámítva), a nő dönt, a férfi csak próbálkozik)

2017. dec. 14. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Első randi, viszont első randi előtt nekem kell egy fél éves, egy éves ismerkedési fázis.

(Ezzel mindig elindítom a sz**rlavinát, úgyhogy megpróbálom kicsit kifejteni: NEM úgy néz ki, hogy társkeresőn egy évig szédítem az illetőt és csak chatelünk :D hanem találkozgatunk, de csak haverilag, kötetlenül... nyilván ehhez nem társkeresőn keresek partnert, hanem akikkel az élet összehoz, pl megismertem egy haverom haverját, 2 évig találkozgattunk hétvégente, buliztunk, beszélgettünk, sütögettünk társasággal, ilyesmire gondolok. Ez UTÁN, ha mindketten többet érzünk esetleg, akkor jöhet a randi. Ha az működik, akkor az első csóktól kezdve egy pár vagyunk és minden happy.

Netről összeszedett vadidegennel eszem ágában nem lenne egyedül találkozni.)

2017. dec. 14. 10:31
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Én már az elsőn tudom, kivel fogok járni és kivel nem :D Max a másodikon.
2017. dec. 14. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Első randin nálam eldől.

Ha jól érzem magam vele, akkor alig várom a következőt, ha viszont nem, akkor végleg elköszönök.

2017. dec. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!