Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány randi után döntitek el, hogy össze jöttök-e az illetővel?
a randinak nem az a lényege hogy egy mélyebb rétegrt vigyen az ismerkedésbe? ha már előre tudjátok akkor minek randiztok?
én inkább 1. -2. után.
A nők általaban az első találkozás első 5 percében döntenek.
Férfiaknál változó, hogy mikor dönti el, hogy nyitott a nőre (mert az remélem senkinek sem meglepő, hogy (erőszakot leszámítva), a nő dönt, a férfi csak próbálkozik)
Első randi, viszont első randi előtt nekem kell egy fél éves, egy éves ismerkedési fázis.
(Ezzel mindig elindítom a sz**rlavinát, úgyhogy megpróbálom kicsit kifejteni: NEM úgy néz ki, hogy társkeresőn egy évig szédítem az illetőt és csak chatelünk :D hanem találkozgatunk, de csak haverilag, kötetlenül... nyilván ehhez nem társkeresőn keresek partnert, hanem akikkel az élet összehoz, pl megismertem egy haverom haverját, 2 évig találkozgattunk hétvégente, buliztunk, beszélgettünk, sütögettünk társasággal, ilyesmire gondolok. Ez UTÁN, ha mindketten többet érzünk esetleg, akkor jöhet a randi. Ha az működik, akkor az első csóktól kezdve egy pár vagyunk és minden happy.
Netről összeszedett vadidegennel eszem ágában nem lenne egyedül találkozni.)
Első randin nálam eldől.
Ha jól érzem magam vele, akkor alig várom a következőt, ha viszont nem, akkor végleg elköszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!