Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány randi után döntitek el, hogy össze jöttök-e az illetővel?
Ez kérdés kell legyen?
Szerintem már az elsőn valamit tudsz,érzel, hogy összejönnél e vele vagy sem.
Legalábbis szerintem.
Igen, mert nem találkozok olyannal, akit nem ismertem meg annyira, hogy megbízzak benne, ez nálam pedig több hetes, hónapos ismerkedést jelent.
Életemben egyszer randiztam, és vele is hónapokig beszélgettem előtte. Pont itt ismertem meg.
szerintem idő kell egy rendes kapcsolathoz.. Kitartás türelem, az embert meg kell ismerni a rossz oldaláról is ha utánna is kell akkor kezdődik az elmélyült kapcsolat.
több randi kell őszinteség elszántság és a vonzalom ami nem mindgig egyből jön van hogy a hirtelen jött vonzalokm hirtelen el is száll mintahogy megannyi példa is van erre de aki kitartóan szerelmes az teljesen más nem lehet összehasonlítani.
5: Én igen.
Vagy ha nem, akkor azt nem nevezzük randinak.
Maga a randi szó már az, hogy ÚGY viszonyulunk egymáshoz, nem csak ismerős vagy barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!