Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki ha egy férfi felvág az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy férfi felvág az első randin az új luxuskocsijával?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 00:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
"Én pont le$z@rom kinek milyen kocsija van" - nem vagyunk egyformak, ez persze jo dolog, en peldaul no letemre imadom a kocsikat es ertek is hozzajuk (kb. olyan szintig, hogy a termosztatot a sajatomban kicsereltem). Ertem jottek mar tip-topp allapotu 100as Skodaval is randira es bar sokak szemeben ez ciki/oreg fos, en ertekelem, amikor a ferfi szereti a kocsijat, legyen az akar egy keleti-blokkos vas, vagy egy SLS merga. Mert ilyen pasit is ismerek. Uzletember, tobb ceg tulajdonosa, ez a hobbija, hogy 3-4 evente vesz valami lehetetlen paripat, mert megteheti es abszolut nem vag fel vele, maganak veszi nem az ugyfeleinek vagy a csajoknak. O pont kivetel ez alol: "luxusautó" tulajdonos egy önelégült tahó gyökér."
2017. dec. 12. 19:14
 32/40 anonim ***** válasza:
10%
Látod ezért mondtam hogy vannak kivételek! Én csak azt nem értem hogy miért kellene hasra esnem mert Mr.100bla-bla cégvezető úr vett egy BÁRMILYEN autót? Én meg ismertem egy olyan embert akinek a barátja látta mikor valaki beült egy "Hova$z@jakdeg€cijó" Mercibe! Vagy hol érdekel minket itt Magyarországon hogy mittudomén hol hogy adnak hitelt? Jaaa! Értem! Az már VALAKI aki hitelből tud autót venni! Ehhez én nem érek fel, ez akkora nagypálya hogy 9hét lenne mire körbefutom.
2017. dec. 12. 19:38
 33/40 anonim ***** válasza:
Tom Hanks is vett egy Polski-t. (Kapott.) Az attól még nem lett luxus.
2017. dec. 12. 20:32
 34/40 anonim ***** válasza:

Aham..."Mercédesz", értem. Ha már megy a farokméregetés, akkor asszem nekem sokkal drágább és menőbb kocsim van. ;) igaz, ez volt a céges autóm, de megvettem.

És képzeld! Ugyan arra használom, mint az előzőt...bevásárlás, kirándulás stb. Nem szoktam vele villogni és vagánykodni, a gombnyomásra kihajló pohártartójába szerettem bele. :D

2017. dec. 12. 23:18
 35/40 anonim ***** válasza:

Majd az összes német taxis luxusautóval dolgozik. ;)

Felvágni ciki, akár kocsival, akár más vagyonelemmel.

Akkor inkább mesélj arról a lánynak, hogy mennyi munkát tettél bele, hogy megvehesd a kocsit és arra legyél büszke.

2017. dec. 13. 00:36
 36/40 anonim ***** válasza:

Most komolyan egy Merci miatt megy ez az egész? :D Édes Istenem... kerülhet 100millába, akkor is egy unalmas giccses randomnémetautó. Tele van ilyenekkel az ország, az ember könyökén jön ki, mellesleg ára alapján se "luxus", max "prémium", mellesleg egy Octavia vagy Mazda6 drágábbnak néz ki :DD

De tényleg, azt hittem, hogy ha már ennyire megy a téma, akkor tényleg valami különleges autó lesz... Ennél tényleg ezerszer érdekesebb az az Efini Rx7 ami nemrég volt eladó 4milla környékén :D

Most ebben mi a pláne? Oké, értem én, hogy Merci, meg drága, de körülbelül ennyiben ki is merül a dolog... az emberek nagyrészének szerintem meg se üti az ingerküszöbét, csomó ilyen kaliberű autó rohangál az utakon. Nem mondom, hogy ócska hulladék, és dugdosni kéne, de végtelenül unalmas. Ezzel minek felvágni?

Akkor már legalább lenne egy szép karban levő állólámpásod, arra azt mondom, hogy valami. :D

Apám felújított trabantját, meg a mi félmillás japán kupénkat többen megnézik az utcán, mint az ilyesmiket :D Mindig röhögünk az olyanokon, akik nagy vagányok akarnak lenni a (lehetőleg hitelre vett) "luxus"autójukkal, és a kutya nem néz rájuk, esetleg csak bosszús tekinteteket kapnak :D

2017. dec. 13. 08:01
 37/40 anonim ***** válasza:
Ezzel a kocsival kb.középkategóriás nőt kapsz,olyat mint az autód,meg mint te is.
2017. dec. 13. 09:58
 38/40 A kérdező kommentje:

Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy itt minden második válaszolónak jobb verdája van otthon a garázsban mint egy 2017-es mercedes E osztályos autó. És csak azért jártok bontószökevényekkel a hétköznapokban, mert nem akarjátok, hogy veszítsen az értékből.

#31 Értékelem ha egy nő igényes az autókkal. Még inkább ha kitud cserélni egy termosztátot.

#32 Nem érdekel más verdája az már egyszer biztos. Olyannyira, hogy másodjára kellett ez kiírnod annyira teszel rá.

#36 Egy 30 éves rx7-es kiváló befektetés lehetett 4 milláért. Csak éppen hétköznapokban képtelenség járni vele a maga 15-30 literes fogyasztásával. Azzal meg ne röhögtess, hogy egy mazda 6-os jobb lenne. Mielőtt megvettem volna a kocsit kipróbáltam az új cx-9-et és közel sem volt prémium érzetem benne. Összes gombja lötyög a kezelőfelületeken, az anyagok minősége másodosztályú, kényelmetlenek az ülések, nevetséges 4 hengeres motorral, és közel sem adnak annyi extrát mint a németek ezért a pénzért. De te biztos jobban értesz ezekhez hisz jobban megéri felújítani egy használt autót mint újat venni, nemde?

#37 Elszomorító egy helyzet ez. De sebaj egy másik életben majd jobb lapokat kapok.

Mercedest pedig jövőre beperelem amiért több mint 20 milliót leakasztott rólam egy luxusautónak sem nevezhető vasért. Továbbá köszönöm segítőkész és őszinte hozzászólásokat.

2017. dec. 13. 14:37
 39/40 anonim ***** válasza:

36-os vagyok.

"Egy 30 éves rx7-es"

Ha neked a 20 = 30, akkor igazából nem tudom, miről is beszélünk, de őszintén szólva egyre viccesebb vagy :D

Mellesleg egy rommá tuningolt, gyönyörűszép, különleges kultuszautóról van szó. Gondolom, neked egy régi Mustang, vagy egy fecskefarkú Cadillac is régi kotla :DD

"hétköznapokban képtelenség járni vele a maga 15-30 literes fogyasztásával"

Nahát, tegnap még te akartál felvágni a luxuskocsiddal, ma meg már túl drága tankolni? Jaj de imádom az ilyeneket, legyen fullos kocsi, aztán 2ezerért tankolnak XD

Másrészt lehet, hogy lemaradtam valahol, de azt hittem, élményautóról van szó. Hétköznapokban bejárni melóba meg elugrani boltba TÖKÉLETES egy - már említett - ezres swift is. Azt hittem, itt arról van szó, hogy az illető autó adjon pluszt is (élmény, jó kinézet, presztízs, lóerő, valami), aki meg ilyet akar, annak bizony szembe kell néznie vele, hogy nincs ingyen.

Ha neked a praktikum számít (fogyasszon keveset) akkor érthetetlen számomra, hogy minek neked luxusautó, vagy sportkocsi, vagy bármi, ami extrább mint egy városi rohangálós kisautó.

"Azzal meg ne röhögtess, hogy egy mazda 6-os jobb lenne."

Idéznéd, hogy hol írtam, hogy "jobb"? Azt írtam, hogy drágábbnak néz ki :)

Mellesleg ha megbízható autót akar valaki, nem hiába "japán benzin" a varázsige ;) Japánt még nem láttam lepukkanni és az út szélén állni, németet meg napi szinten. Arról nem is beszélve, hogy a németeket rémálom szerelni, rettenetes megoldások vannak bennük, és horror ár az alkatrész, ha valami tönkremegy (spoiler: tönkre fog menni valami)

"az anyagok minősége másodosztályú, kényelmetlenek az ülések"

Ültem már néhány "prémium" autóban (merciben is pl), ezerszer kényelmetlenebbek voltak, mint az általam említett (mellesleg 20 éves) japán kocsink.

"hisz jobban megéri felújítani egy használt autót mint újat venni"

Hááát, családi autószervizünk van, néha veszünk 1-1 kocsit felújítani és elani, egész jó pénzeket szoktunk kapni érte. :) Főleg aki valami veterán ritkaságra tud szert tenni, az elég jól jár. :) Ha az rx7 neked régi és nem éri meg, akkor inkább ne nézd meg, hogy mennyiért mennek a még régebbi rx3-asok... :D

A kérdésemre pedig továbbra is kíváncsian várom a választ, hogy "ebben mi a pláne?" (azon kívül, hogy egy ház árát kiperkáltad érte)

2017. dec. 13. 15:26
 40/40 anonim ***** válasza:
Azért csak lehet benned valami,amiért nem kellesz a nőknek.
2017. dec. 13. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!