Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy férfi felvág az első randin az új luxuskocsijával?
A gyengéim :D még a sokat szidott wankellel is megbízhatóbb mint sok német csoda :'D
Mi számít luxuskocsinak? Egy 15 éves béjemvé nem az. :D
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, lehet akármilyen drága az a kocsi, én bele nem ülnék egy idegen autójába. Még szükségem lehet a szerveimre.
Az, hogy nem menő, és nem lehet vele felvágni :(
(Gyakorlatban: biztonság szempontjából nem annyira hiszek benne. De ez kevés embert foglalkoztat, inkább az, hogy nem lehet vele nagyot villantani a csajok/haverok előtt.)
#25 Azonkívül, hogy nem egy presztízses márka itthon nálunk, semmi kivetni valót nem tudok róla mondani. Egy sx4-en tanultam meg vezetni majd vettem magnak is egyet újonnan utána még 10 évig használtam, igaz harmadik autóként. Németben egyébként egy áron adják a többi japánnal.
Luxus kocsi alatt pedig egy Mercedes E350 d 9g-t értek külső amg csomag belső avantgarde kivitelben. Tulajdonképpen nyugaton nem is számít nagy luxosnak csak itthon tűnik ki a tömegből.
#8 Könnyen ócsárolod azt aki hitelre vesz cuccokat de a valóságban a fél karodat odaadnád ha neked adnának hitelt. Ugyanis a minimum az éves fizetésed duplája kell, hogy legyen a hitel összeg, és hozzá azzal egyenértékű vagy több fedezet.
#7 Te vagy az aki meztelenül járkál az erdőben és réti csigákat eszik nemde?
Amúgy meg lerakom a kocsit és tömegközlekedéssel megyek tovább randira. Már rég eldöntöttem csak eljátszottam a gondolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!