Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki ha egy férfi felvág az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy férfi felvág az első randin az új luxuskocsijával?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 00:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

A gyengéim :D még a sokat szidott wankellel is megbízhatóbb mint sok német csoda :'D

2017. dec. 12. 11:02
 22/40 anonim ***** válasza:
Ha tényleg felvág vele, tehát pózol mellette, magát fényezi, dicsekszik, direkt ott ácsorog mellette, hogy mikor veszik már észre mások, az gáz. Ha csak szimplán azzal megy, de nem rajoskodik mellette, az nem gáz, mert ez a kocsija, és kész.
2017. dec. 12. 11:07
 23/40 anonim ***** válasza:

Mi számít luxuskocsinak? Egy 15 éves béjemvé nem az. :D

Egyébként nem tudom ki hogy van vele, lehet akármilyen drága az a kocsi, én bele nem ülnék egy idegen autójába. Még szükségem lehet a szerveimre.

2017. dec. 12. 12:02
 24/40 anonim ***** válasza:
21 nyilván nem azért van az a kocsi, hogy miszter menő vállalkozó aki tolatókamera meg automata váltó nélkül vezetni sem tud elmenjek az instás ribiért a kondiba :D
2017. dec. 12. 12:14
 25/40 anonim ***** válasza:
Ezt úgy kérdem, hogy semmit nem értek az autókhoz: mi a baj a Suzuki-val?
2017. dec. 12. 16:09
 26/40 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem menő, és nem lehet vele felvágni :(

(Gyakorlatban: biztonság szempontjából nem annyira hiszek benne. De ez kevés embert foglalkoztat, inkább az, hogy nem lehet vele nagyot villantani a csajok/haverok előtt.)

2017. dec. 12. 16:20
 27/40 A kérdező kommentje:

#25 Azonkívül, hogy nem egy presztízses márka itthon nálunk, semmi kivetni valót nem tudok róla mondani. Egy sx4-en tanultam meg vezetni majd vettem magnak is egyet újonnan utána még 10 évig használtam, igaz harmadik autóként. Németben egyébként egy áron adják a többi japánnal.

Luxus kocsi alatt pedig egy Mercedes E350 d 9g-t értek külső amg csomag belső avantgarde kivitelben. Tulajdonképpen nyugaton nem is számít nagy luxosnak csak itthon tűnik ki a tömegből.

#8 Könnyen ócsárolod azt aki hitelre vesz cuccokat de a valóságban a fél karodat odaadnád ha neked adnának hitelt. Ugyanis a minimum az éves fizetésed duplája kell, hogy legyen a hitel összeg, és hozzá azzal egyenértékű vagy több fedezet.

#7 Te vagy az aki meztelenül járkál az erdőben és réti csigákat eszik nemde?

Amúgy meg lerakom a kocsit és tömegközlekedéssel megyek tovább randira. Már rég eldöntöttem csak eljátszottam a gondolattal.

2017. dec. 12. 16:40
 28/40 anonim ***** válasza:
64%
Az E-osztályos Mercedeseket azért nem nevezném luxusautónak:-)
2017. dec. 12. 16:55
 29/40 anonim ***** válasza:
Utolsó, az E-osztály nem luxusautó? Attól függ, hol. Az Emirátusokban nem, Kelet-Európában mindenképp.
2017. dec. 12. 17:07
 30/40 A kérdező kommentje:
#28 Ismerős akinek cége bekerült a top 100 magyar magáncégek listájába is most vett magának egy új E43 AMG-t. Majd elmondom neki, hogy távolról sem nevezhető luxusautónak de még sportkocsinak is röhejes.
2017. dec. 12. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!