Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 feletti nőktől kérdezném:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nőktől kérdezném: volt kapcsolatotok 8-10 évvel fiatalabb pasival? Tud működni egy ilyen kapcsolat vagy felőrli a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Van egy nő a környezetemben, akvel felmerült hogy randiznánk. Ő 44, én 36. A hátterünk adott, közös gyermek nem jöhet már szóba, anyagi problémáink egyikünknek sincs, nem szorulnánk egymásra. De nem tudom mennyire tud egy ilyen kapcsolat működni. Nem jönnek folyton a környezetből hüle beszólások és kérdések? Kellemetlenkedés, el nem fogadás? Szexben gond lehet a +8 év? Arra gondolok hogy nem azon fog e folyton gondolkodni, hogy elfogadom-e így őt. Voltam már nálam idősebb nővel. Deréktől felfele nem láthattam meztelenül, annyira nem tudta elfogadni a saját felsőtestét. Ez egyedi eset vagy másokkal is előfordul? Nekem fontos lenne a felszabadultság...
2017. dec. 11. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd ezt, az írásod alapján, ezt tanácsolom. Egy tíz évvel idősebb nő:-)
2017. dec. 11. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A 8 év még nem okozhat gondot.Ha nem szeretnétek gyereket,hasonlõan gondolkodtok,hasonló az anyagi/egzisztenciális hátteretek működhet a kapcsolat.Az,hogy valakinek gondot okoz a testalkata nem korkülönbség függvénye.Sok 40-es csinos nő simán rendelkezhet versenyképes adottságokkal a hudzonévessel szemben akár.
2017. dec. 11. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen kapcsolatom, rokonnak volt (ő volt a nő). Szexuális téren nem tudok nyilatkozni, arról nem beszéltünk. Egyébként:

- rokonom sosem volt komplexusos, még ma is pontosan tudja az értékeit, a ráncait is büszkén viseli... ő tuti nem az a típus, aki takargatja a melleit, ha picit lógnak (nem ez a beképzelt harsány p...a típus volt, csak magabiztos)

- a család picit furán nézett először a dologra, de az csak amiatt volt, mert rokonom addig idősebbekkel járt, és meglepte őket. Utána nem néztek rá ferde szemmel azért, mert fiatalabbal járt. Beszólogatások, hülye viccek nem voltak Max. akkor, amikor a kapcsolatban a korkülönbség miatt elkezdett rezegni a léc... de ott azért hozzáállásbeli különbségek is voltak (rokonom akart gyereket és ketyegett a biológiai óra, a srác lazábban vette az életet, mint ő, összeköltözés halogatódott)

2017. dec. 11. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a férfi elég férfias, és felnőtt módra gondolkodik, akkor teljesen megfelel egy 8-10 évvel idősebb nőnek.
2017. dec. 11. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem beleférne. 44/nő
2017. dec. 12. 05:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez messze nem olyan különbség, mint 20 éves férfi és 30 éves nő, vagy 40 éves férfi és 20 éves nő és más hasonló bullshitek.

Itt azért már közel azonos "szinten" állhattok gondolkodásmódban, célokban, egzisztenciálisan, stb.

2017. dec. 12. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,tud működni, a korkülönbség nem tud felőrölni semmit,az ugyanis nem egy élő dolog,mégcsak törvényszerűség sem,az csak annyit jelez,hogy ki mikor született.A környezet sem befolyásol semmit,pl.az is ilyen általános tendencia,hogy a nők a magas pasikat szeretik,akkor ha 170 cm alatt lennél megölnéd magad?Inkább a férfi alakalmazkodás-képtelensége szokta felőrölni az ilyen kapcsolatokat, volt egy 40 feletti partnered,aki szégyelte a testét,szerinted mi volt az oka?Marha nehéz felszabadultnak lenni meg elhinni hogy elfogadnak ha a pasid folyton megjegyzéseket tesz a testedre meg látod,hogy másokkal flörtöl,tőled meg eltávolodik 3 db ránc miatt, meg ha már 2 megcsalt és elhagyott a korod miatt, aztán téged hibáztatott érte. Szóval alapból úgy kellene kezdeni,hogy nem a környezetet meg a nőt elemezgeted,hanem magadat, hogyan viszonyulsz őszintén és hogyan fogsz viszonyulni hozzá később,ha intenzívebben fognak rajta látszani az öregedés jelei?Nem fog-e beütni nálad, hogy neked bizony jár a fiatal nő és nem fogsz-e csapot-papot,harmónikus,felszabult kapcsolatot, vagyont mindent otthagyni egy 20 évesért, akinek fele annyi erénye sincs mint neki,csak annyi hogy fiatalabb? Rajtad múlik minden,a szexben sem lesz gond ha érezteted vele hogy szereted,kívánod,de ha nem érzi magát fontosnak és nőnek közben,akkor nyílván minél kevesebbszer akar majd sort keríteni rá.
2018. jan. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!