Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők zavarna ha a fiatok egy 9 évvel idősebb nővel lenne együtt?
A helyzet az hogy a fiam 18 éves. Soha nem szokta nekem elmondani a nőügyeit ,de persze ez jó is így. Pár hete rajtakaptam az egyik kolléganőmmel , akit már 15 éves kora óta ismer. Rákérdeztem és annyit felelt hogy együtt vannak már hosszú ideje.(1,5év)
Tudni kell a fiamról,hogy soha nem volt az a jógyerek. Volt hogy 14 évesen összejött egy 16-7 éves lánnyal és utólag bevallotta az apjának hogy ő volt neki az első "hódítása".Sokkal idősebbnek néz ki a koránál pl. A személyt se nagyon szokták elkérni tőle+ kiskorától sportol ezért 18 éves létére általában 25-28 évesnek nézik. 1 évvel ezelőtt megváltozott, keresett suli mellett egy jólfizető munkát és elköltözött otthonról. Én ezt csak annyinak tudtam be hogy végre megjött az esze, de ezek szerint a kolléganőm miatt volt.
Amúgy nagyon rendes nő , normális, elegáns illedelmes és ad magára . Pont a fiam ellentétje mivel őt meg fiatalabbnak nézik általában 5-10 évvel, mert elég kislányos arca van.
Igazából nincs velük semmi bajom csak valahogy nem tudom ezt az egészet felfogni. Fura így rájuk gondolni és az is rosszul esett hogy majd 2 évig titkolták előttem. Esetleg valaki aki hasonló helyzetben volt tudna segíteni az elfogadásban?
az elfogadásban nem mások fognak segíteni
gondolj csak arra, hogy 1 éve suliba ment, munkát keresett
a hasznára vált ez a kapcsolat, jó hatással volt/van rá!
Cupp cupp:)
Olyan kis édes történet, tipikus lányos mese.
Tudom csajokat nem illik vállbaveregetni, még virtuálisan sem, de neked adok egy ajándékot.
ma voltam a boltban és vettem egy győri édes zabfalatok kekszet.
Bontok neked egy zacskót, és kapsz kekszet, még mézbe is mártogathatod ha úgy finomabb:)
Egyem azt a tündéri észjárásodat így éjnek idején:)
Anyám egy volt munkatársa 11 évvel volt idősebb nálam. Nagyon szerette a "leányzót", párszor le is cseszte, hogy lehetne pár évvel fiatalabb :D. Ő is bír engem én is őt, de a dolog maradt ezen a szinten. Szerintem nem lett volna gondja vele a szüleimnek, ha összejövünk, viszont a gyerekvállalást kellett volna sürgetni, ha így lett volna mert ő most lesz 42.
30/f
Ha anyuka lennék,biztos nekem is fura lenne,hogy ennyivel idősebb nőket szeret,de próbálnám elfogadni.Az viszont dicséretes,hogy nem idényi munkákból tengődik,hanem talpra esett,talált egy jó szakmát,úgyhogy ezért nagyon büszke lennék rá.
Szerintem a mamahoteles 30as pasik a szánalmasok,nem a fiad.
Ha igaz a történet... örülnod kéne!
"Gatyába rázta "a csaj a kölyköt :D
Inkább az eltitkolt kapcsolattal lehet bajod, idővel megbekelsz majd.
Nézd, talpraesettnek tűnik és ha szeretik egymást és minden oké, akkor örülj neki. Amúgy is nagykorú már.
Az én párom 14 évvel idősebb és nagyon szeretjük egymást!
26/F és 40/N
Semmi sem tart örökké. Ha pedig mégis, akkor annak biztos oka van. Én úgy érzem kifejezetten hasznos volt a fiad számára ez az időszak és még az is lesz, amíg tart.
Sok fiú szeretne idősebb barátnőt ennyi idősen. Aztán idővel talán fordul a kocka és már inkább a fiatalabbakat hajtanák. Bár aki ilyen fiatalon megízleli egy érettebb és komolyabb nőt, mint párt annak már lehet nehézkes lesz a korban "hozzáillőbb" nőkkel mit kezdenie. Idegesítőnek tarthatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!