Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a sportosan vékony férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok ilyen csontsovány, hanem izom is van rajtam. Csak alapvetően a testalkatom vékony pedig sokat eszem + rengeteget edzem (evezőpadon, ami mindent megmozgat), de így se nagyon látszik meg. Egyébként 185 cm magas vagyok ehhez a testalkathoz.

Sok lánynak bejövök amúgy, de nekik az arcom szokott tetszeni.

2017. dec. 9. 13:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Annyira nem az esetem egy ilyen pasi, de nem lenne kizáró ok.
2017. dec. 9. 19:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen,bejönnek.
2017. dec. 9. 19:52
 23/25 anonim ***** válasza:

Abszolút. Ha valaki vékony, de sportol, az akkor is ad neki egy olyan kiállást és alkatot, ami számomra vonzó, és nem egy pocak-bordás proli kinézete lesz. Nálam széles skálán mozog, hogy ki a vonzó, nyilván az is tetszik, ha valaki kicsit erősebb alkat, akár olyan értelemben is, hogy van egy kis hasi, ami miatt az izomzat nem látszik teljesen, vagy van combja/feneke és kicsit vaskosabb mindenhogy, de számomra ez is tud szexi lenni, amit leírtál. Pl valami ilyesmi:

[link]

[link]

egy ilyen helyett:

[link]

Sosem a vastagság számít, hanem a forma, szerintem. Ez mindkét nemre igaz. Akkor lesz valaki visszataszító, ha löttyedt, eltunyult, puha. Meg akkor, ha túltolja és minden ér és izomcsoport látszik rajta. De kinek mi.

2017. dec. 9. 20:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kevés a 70kg a 185 cm mellé. Én 184 vagyok és 88 kg de még ígyis vékonynak találom magam, szeretnék még pár kg izmot felszedni. Évek óta sportolok, egy ideje kondizok is, szóval nem vagyok dagi. Ideális "gyúrós"/férfias testalkat MINIMUMA: Magasság cm - 100 és a testzsír 10-15% körül legyen.

A 13-as válaszolónak igaza van. Nem baj, ha nektek a vékony fiúk is bejönnek, attól nem vagytok kevesebbek, de ne mondjátok hogy az is férfias ha valaki ilyen magasság mellett 70 kg... Nem azért, de nekem a 169 centi magas barátnőm 70 kg és egyáltalán nem kövér, teljesen átlagos és formás testalkata van.

2017. dec. 10. 14:19
 25/25 anonim ***** válasza:
37%
Le lettem pontozva, de attól még igazam van. Nincs olyan hogy "sportosan vékony" Az csak simán vékony. Justin Bieber is sportosan vékony a ti olvasatotokban, pedig csak egy girnyó, akinek látszanak akockái. ennyi. semmi izom nincs rajta.
2017. dec. 11. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!