Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a sportosan vékony férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok ilyen csontsovány, hanem izom is van rajtam. Csak alapvetően a testalkatom vékony pedig sokat eszem + rengeteget edzem (evezőpadon, ami mindent megmozgat), de így se nagyon látszik meg. Egyébként 185 cm magas vagyok ehhez a testalkathoz.

Sok lánynak bejövök amúgy, de nekik az arcom szokott tetszeni.

2017. dec. 9. 13:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Nekem pont az ilyen szálkás alkat jön be.

21L

2017. dec. 9. 13:54
 2/25 anonim ***** válasza:
91%

Szóval,van rajtad izom,csak nem látszik..?

Ha van,akinek tetszel,akkor nem mindegy,hogy miért?Lényeg,hogy ha akarnád,lehetne barátnőd..

2017. dec. 9. 13:55
 3/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Inkabb legyen nagyobb darab es kevesbe szalkas.

[link]

2017. dec. 9. 14:09
 4/25 anonim ***** válasza:
43%
#3 Ú,Momoa..ő már tényleg,több mint szép..:)
2017. dec. 9. 14:11
 5/25 anonim ***** válasza:
19%

Igen, nagyon jo pasi. :D Arcra is , de most inkabb a testalkatara gondoltam. Mega hasonlo plotyi test is jobban tetszik , mint egy vekony, nyapic alkat.

[link]

Nem tudnek jol esoen megolelni egy vekony fiut, kb olyan erzes, mintha egy fat olelnel korbe. Jobban szeretem a puha, husisabb/ izmosabb testet, amibe bele lehetne fulladni. :)

2017. dec. 9. 14:22
 6/25 anonim ***** válasza:
50%

Ja,úgy összességében gondoltam,hogy szép.:)

Pedig ő is csontiként kezdte..:D

2017. dec. 9. 14:25
 7/25 anonim ***** válasza:
50%
Senki se szuletik izmosnak. :D
2017. dec. 9. 14:27
 8/25 anonim ***** válasza:

Nekem csak és kizárólag a vékonyak tetszenek. Kár, hogy általában kamaszfiúknak van ilyen testük, mert a huszonévesek többsége aputestűvé hizlalja vagy gusztustalanul kigyúrja magát. Minden régi ismerősöm 15-20 kilókat szedett fel 18-20 éves kora óta :(

[link]

2017. dec. 9. 14:51
 9/25 anonim ***** válasza:
19%
#8 Jó,de a lányokat kérdezte a kérdező..Nem azt,hogy a fiúknak mi tetszik.:D
2017. dec. 9. 14:54
 10/25 A kérdező kommentje:
Hát én nem szedtem el túl sokat. Ennyire azért nem vagyok vékony,de hasonló a testalkatom. 70kg vagyok.
2017. dec. 9. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!