Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a sportosan vékony férfiak?
Szóval nem vagyok ilyen csontsovány, hanem izom is van rajtam. Csak alapvetően a testalkatom vékony pedig sokat eszem + rengeteget edzem (evezőpadon, ami mindent megmozgat), de így se nagyon látszik meg. Egyébként 185 cm magas vagyok ehhez a testalkathoz.
Sok lánynak bejövök amúgy, de nekik az arcom szokott tetszeni.
Nekem pont az ilyen szálkás alkat jön be.
21L
Szóval,van rajtad izom,csak nem látszik..?
Ha van,akinek tetszel,akkor nem mindegy,hogy miért?Lényeg,hogy ha akarnád,lehetne barátnőd..
Nem. Inkabb legyen nagyobb darab es kevesbe szalkas.
Igen, nagyon jo pasi. :D Arcra is , de most inkabb a testalkatara gondoltam. Mega hasonlo plotyi test is jobban tetszik , mint egy vekony, nyapic alkat.
Nem tudnek jol esoen megolelni egy vekony fiut, kb olyan erzes, mintha egy fat olelnel korbe. Jobban szeretem a puha, husisabb/ izmosabb testet, amibe bele lehetne fulladni. :)
Ja,úgy összességében gondoltam,hogy szép.:)
Pedig ő is csontiként kezdte..:D
Nekem csak és kizárólag a vékonyak tetszenek. Kár, hogy általában kamaszfiúknak van ilyen testük, mert a huszonévesek többsége aputestűvé hizlalja vagy gusztustalanul kigyúrja magát. Minden régi ismerősöm 15-20 kilókat szedett fel 18-20 éves kora óta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!