Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a sportosan vékony férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok ilyen csontsovány, hanem izom is van rajtam. Csak alapvetően a testalkatom vékony pedig sokat eszem + rengeteget edzem (evezőpadon, ami mindent megmozgat), de így se nagyon látszik meg. Egyébként 185 cm magas vagyok ehhez a testalkathoz.

Sok lánynak bejövök amúgy, de nekik az arcom szokott tetszeni.

2017. dec. 9. 13:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Akkor pedig az étkezéseddel lesz "gond".

Ehhez a magassághoz kb.15 kg-mal el vagy maradva.

2017. dec. 9. 15:01
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Nincs semmi gond vele, és nincs semmitől elmaradva. Normális alkata van, az pedig ízlés dolga, hogy mi tetszik. 26 éves nő vagyok, és nekem a nagydarab alkat nem tetszik, ellenben egy vékony férfit szívesen ölelgetek, a barátom is olyan.

Akinek a vékony alkat jön be, nem tartja nyápicnak és nem egyből meleg fiú. Bírom ezt a szűklátókörűséget...

2017. dec. 9. 15:15
 13/25 anonim ***** válasza:
30%

Miért vagyok szűk látókörű,mert nekem meg a férfias alkat tetszik?Nem az,ami neked?

Szerintem elvan maradva.Nagyjából 170 cm magassághoz való egy FÉRFINÁL a 70 kg.

Nekem a maszkulin típus jön be,neked meg a férfiatlan,kisfiús..nem vagyunk egyformák..

Egyébként meg nem véletlenül tette fel a kérdező a kérdést..ő maga sem tetszik saját magának..csak nem igazán tud változtatni.

2017. dec. 9. 15:36
 14/25 anonim ***** válasza:
32%

Na,látom..megjöttek a csontvázak,serényen megy a lepontozás..

A lepontozástól nem fogtok férfiasabbak lenni.. :D

2017. dec. 9. 15:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs elmaradva, és nem férfiatlan, kisfiús egy alkat csak azért, mert vékony. A széles váll-keskeny csípő kombó 180 feletti magassággal kombinálva szerintem férfias (mondjuk a kérdező arányait nem ismerjük, de a párom olyan, mint írtam). Azért vagy szűklátókörű, mert azt feltételezted, hogy nem is nő az egyik válaszoló, csak mert nem az tetszik neki, mint neked, és a másféle alkatra pejoratív jelzőket használsz (én semmi ilyesmit nem írtam a nagydarabra, pedig NAGYON nem tetszik).

Nekem mindegy, hogy neked milyen alkat tetszik, de ettől még mindig nem egyenlő a vékony a nyápiccal és a férfiatlannal, és nincs elmaradva senki. Illene felfogni, hogy nem csak az a jó, amit te gondolsz, és nem kéne másokra nézve potenciálisan sértő dolgokat írni.

2017. dec. 9. 15:48
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem okés, bár a kedvesem nem magas és nem is vékony, de a te alkatú srácok sok lánynak kedvencei :)
2017. dec. 9. 16:05
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
13-as 170 centihez a 70 kiló - hacsak nem full izmos - SOK!
2017. dec. 9. 16:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Kepet.
2017. dec. 9. 16:22
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az ilyen vékony tetszik. Izmos, mozgékony. Örülhetsz hogy ilyen alkat vagy. Nekem ez a férfias kategória. De persze mindenkinej más tetszik.
2017. dec. 9. 17:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem pont a sportosan vekony jon be. Nem birom a szekrenyeket.
2017. dec. 9. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!