Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok szerintetek a pénzemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek a pénzemért lehetek sikeres?

Figyelt kérdés
Rengeteg gyors kalandom van sokszor nem is kell keresni. Kocsim van kettő ( audi +land rover) egy csónakom, saját lakásom, lovardám es sok pénzem. Igen könnyen akadok szaftos csajokra bárhol és mindegyik akar. Segítsetek mit tegyek ha már nem akarok ennyi szexet és inkább komolyat keresnék?

2017. dec. 7. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Király vagy, de ilyen gondolkodássa csak az éretten pipik körében. Komoly nővel találkoztál már?
2017. dec. 8. 08:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem életedben nem találkoztál nővel. Max buta libákat tudsz a pénzeddel felhajtani. Egy igazi nő elhejtana a halál faszára a pénzeddel együtt.
2017. dec. 8. 08:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindenestre egy biztos. Végső soron mindenki arra vágyik, hoy szeressék. Te is. Ne a javaiddal hódíts. Bízz magadban, és hogy nem csak ezek a tárgyak az összes érték amid van. ;) sikerül anélkül is hidd el.
2017. dec. 8. 08:34
 14/17 anonim ***** válasza:
42%

#12 tuti lepontoz majd a sok csóró pasi, de szerintem az “igazi nő”, illetve az “érett nő” fogalma mindenkinek mást jelent. Az én értelmezésemben pont az a nő buta, akit az érzelmei vezérelnek.

Véleményem szerint ponthogy az az érett nő, aki már felismerte a nőiességében rejlő lehetőségeket és ezt okosan ki is tudja használni, nem az érzelmei irányítják, hanem a józan esze. Én például bármikor jobban értékelek egy drága autót, vagy egy nyaralást, mint egy párkapcsolatot. Hogy miért? Mert az érzelmek mulandóak és egy párkapcsolat, akármennyire is szeretik egymást a felek, egy idő után mindig több nyűggel, stresszel jár, mint örömmel. Sőt, mivel én alapból nem bírom a kötöttségeket, nekem inkább csakis nyűggel :D Nem véletlenül van annyi válás, megcsalás. Hosszútávon van haszna a szerelemnek? Nincs, de a pénznek nagyon is van. A szerelem csak a naiv tinilánykák esetében élvez elsőbbséget az anyagi biztonsággal szemben, egy felnőtt nő, ha van esze és jót akar magának és a gyerekeinek, gazdag pasit választ.

Még a 93 éves dédimamám is mindig azt mondja, hogy párválasztásnál elsősorban az eszemre hallgassak, másodsorban a szívemre, és ő már bizony nem a levegőbe beszél, hanem tapasztalatból.

2017. dec. 8. 10:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Találjoztam komoly nővel. El volt jegyezve mégis bekapta...

Van lóvém és som csaj hajt rám de ennyit nem bírok már szexelni

2017. dec. 8. 18:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen bro! Jó tanácsonként 20 ezer ft jár.

Irigyek meg jöjjenek tanulni hozzám.sokszor a nő fizet nekem

2017. dec. 8. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
20 ezer forint? Minden jó tanács?:) hehe
2017. dec. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!