Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit irjak neki? Segitenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak neki? Segitenétek kicsit?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal...illetve egy benzinkut shop részében ő a pultos és csak odamentem felváltani pénzt. Megakadt rajta a szemem, mert elképesztően gyönyörű. Nem szoktam ilyen lenni, de nagyon bezsongtam tőle, alig birtam kinyögni, hogy mit akarok. Ez neki is feltünt (elég cikinek érzem egyébként) Na mindegy! Szoval elolvastam a névtábláját és az iWiW en rákerestem. Meg is találtam. Egyedülálló, amennyire igy meg lehet itélni az én stílusom . Szeretnék neki irni, de odáig jutottam az üzenetben,hogy "Szia XY Vagyok!"... Tudnátok segiteni mit irjak neki?? Ő 23 éves én 21!
2010. jún. 1. 22:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem cselekedj minél hamarabb, ha sokáig halogatod nagyon be fogsz az egésztől parázni... menj oda hozzá és modn meg neki h. te nagyon szívesen megismerkednél vele...
2010. jún. 2. 00:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezt biztos nem tenném és a legkevésbé sem lenne az a "törzshelyem". Mivel mondtad, hogy az átlagostól szebb lányról van szó (vagy nem tudom lehet, hogy csak számodra...) mindegy a lényeg, hogy egy vonzó nőről van szó, szerinted napjában hányan próbálkoznak nála? Meg mégis te egy vadidegen vagy neki és még ha be is jössz (vagy jönnél ha megismerne) nem fog rögtön igent mondani egy randira rózsával a kezedbe...szerintem!
2010. jún. 2. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Szoktak az emberek egyedülállót írni iwiwre vagy myvipre, mert az nem tartozik senkire.
2010. jún. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!