Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit irjak neki? Segitenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak neki? Segitenétek kicsit?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal...illetve egy benzinkut shop részében ő a pultos és csak odamentem felváltani pénzt. Megakadt rajta a szemem, mert elképesztően gyönyörű. Nem szoktam ilyen lenni, de nagyon bezsongtam tőle, alig birtam kinyögni, hogy mit akarok. Ez neki is feltünt (elég cikinek érzem egyébként) Na mindegy! Szoval elolvastam a névtábláját és az iWiW en rákerestem. Meg is találtam. Egyedülálló, amennyire igy meg lehet itélni az én stílusom . Szeretnék neki irni, de odáig jutottam az üzenetben,hogy "Szia XY Vagyok!"... Tudnátok segiteni mit irjak neki?? Ő 23 éves én 21!
2010. jún. 1. 22:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Írd neki h reklamációt elfogad-e vásárlás után...:D:D
2010. jún. 1. 23:04
 2/13 anonim válasza:
hát.. írjál még neki, ismerkedj meg vele.. mondd neki h te vagy az egyik srác a benzinkútból :D még akk is ha nem ismer meg.. és akkor menj oda gyakrabban ahol személyesen is beszélhetsz vele, vegyél pl üditőt ott vagy akármit h addig is válts vele pár szót. ha esetleg van MSN-je felveheted és beszélgessetek. és ha jobban megismerted akkor egy idő után barátok is lehettek, és akkor jön magától a többi.. a másik verzió h egyből elmondod neki h mit érzel lesz ami lesz alapon.
2010. jún. 1. 23:07
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Van hámhuszad?
2010. jún. 1. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire vagy romantikus típus,de szerintem,ha a szépségét dícséred az imponáló. Pl.Mióta találkoztatok nem tudod elfelejteni a szemét (mosolyát stb.) és szeretnéd megkérdezni,hogy lenne-e kedve ekkor és ekkor ide és ide (kávézni,pizzázni,biliárdozni stb.) Valami érdekes helyet válassz!Szerintem nem kell hosszú levél.Remélem összejön :)
2010. jún. 1. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem recskázz bele egy ezresbe és azt váltasd fel vele! Érteni fogja a célzást és beléd fog habarodni pikk pakk!
2010. jún. 1. 23:34
 6/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

hát innentől kezdve az lesz a "törzshelyem" az tuti.

ezekre persze én is gondoltam, de az a baj h 72es betümérettel van neki kiirva, hnem szereti az átlagos, sablonos dolgokat! ezért van ez az egész. egyszerűen nem birok összerakni egy értelmes mondatot sem. pedig én nem vagyok ilyen, elég könnyen megy a kezdeményezés,de most... nem tudok kiigazodni magamon! kicsit száalmasnak érzem magam, mert ott rögtön kellett volna lépni. ilyet még sosem éreztem és nem tudom mire vélni

2010. jún. 1. 23:34
 7/13 A kérdező kommentje:
ma 23:34 unatkozol pcsfej?? hmm?? menj boldogits egy-két ,,lehetek terhes" kérdezőt innen meg lépj le...paraszt
2010. jún. 1. 23:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor menj vissza holnap,vigyél egy csokor vagy egy szál virágot (nem vörös rózsát) és hívd el randira.Nem hiszem,hogy túl sokan tették volna már ezt meg a munkahelyén.Lehet persze,hogy ez így sokkoló,csak egy ötlet.
2010. jún. 1. 23:36
 9/13 A kérdező kommentje:

utolsó, ez jó ötlet :)

bár nem holnap mert szerintem már végzett azóta és nem tudom mikor lesz legközelebb, de biztos meglepődne ezen, szerintem zavarában is igent mondana a randira :D

2010. jún. 1. 23:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Én igent mondanék,ezért jutott eszembe ez a dolog és ez olyan filmbe illő,nekem tetszene :))
2010. jún. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!