Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok segitenétek egy kicsit?

Csajok segitenétek egy kicsit?

Figyelt kérdés
Április 17.én eldöntöttük a párommal hogy babát szeretnénk és azóta nem védekezünk,viszont 22-re nem vártam és azóta sem jött meg.Tegnap délután csináltam egy 10-es tesztet negativ lett,ma reggel csináltam még egyet először nem láttam csak 1 csikot de amikor az ablak előtt is megnéztem ott volt egy nagyon halvány második csik is ami később száradás után eltünt.Szerintetek terhes lehetek?Mikor teszteljek?Járt már igy valaki a tesztel?
2011. ápr. 28. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid? Előtte hogyan védekeztetek?

Lehetsz terhes,de kicsi a valószínűsége. Általában középidőben van peteérés,előtte 2-3 nap és utána egy nap ami nagyon jó fogantatás szempontjából.

2011. ápr. 28. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva csinálj még egyet.

Sajnos tudunk produkálni érdekes dolgokat, nekem pl. egyértelmű - lett, de én "láttam" a második csíkot, és a tüneteket is bemeséltem magamnak :)

Várjuk az eredményt, sok sikert a babához!!!!

2011. ápr. 28. 13:55
 3/8 pilacs78 ***** válasza:

a tesztet két nap után érdemes újra csinálni, annál előbb nem. extrém peteérés még akár menstruáció alatt is előfordulhat, tehát elvileg lehetsz terhes, de ez egyéni, tehát nem biztos semmi...

szerintem holnapután reggel első vizeletből ismételd meg a tesztet. Igaz, hogy addig izgulni fogsz, de előbb nem érdemes..Változtatni úgysem fog az eredményen, ha ott a baba, akkor az akkor is ott lesz :)

2011. ápr. 28. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Anno egy vasárnap csináltam tesztet, csak bió boltot találtunk nyitva, ezért vettem egy vicces bió terhességi tesztet. Meg is csináltam még aznap délután, negatív lett.

Majd másnap vettem Gabriell terhességi tesztet, mert én azt találtam a legmegbízhatóbbnak. Este munka után megcsináltam és ott volt a halvány csík. Majd következő nap és harmad nap is csináltam még 1-1 tesztet akkor már erősebbek voltak a csíkok. Rá 1 hét múlva fogadott a szülészem.

2011. ápr. 28. 13:58
 5/8 anonim válasza:
Holnap reggel csinálj még egyet,kiváncsi vagyok...nagyon szurkolok :)
2011. ápr. 28. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A ciklusom 28 napos szokott lenni,március 25-én volt utoljára vérzésem és gumival védekeztünk eddig.
2011. ápr. 28. 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem gumival védekeztünk mielőtt nem akartunk babát.Köszi a gyors válaszokat,majd irok mi lett a teszt eredménye.
2011. ápr. 28. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát csajok ma megjött,ami nem baj mert szivemszerint tavaszi kisbabát szeretnék,mert akkor olyan jókat lehet sétálni a szép időben :-)
2011. ápr. 29. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!