Csajok segitenétek egy kicsit?
Hány naposak a ciklusaid? Előtte hogyan védekeztetek?
Lehetsz terhes,de kicsi a valószínűsége. Általában középidőben van peteérés,előtte 2-3 nap és utána egy nap ami nagyon jó fogantatás szempontjából.
Pár nap múlva csinálj még egyet.
Sajnos tudunk produkálni érdekes dolgokat, nekem pl. egyértelmű - lett, de én "láttam" a második csíkot, és a tüneteket is bemeséltem magamnak :)
Várjuk az eredményt, sok sikert a babához!!!!
a tesztet két nap után érdemes újra csinálni, annál előbb nem. extrém peteérés még akár menstruáció alatt is előfordulhat, tehát elvileg lehetsz terhes, de ez egyéni, tehát nem biztos semmi...
szerintem holnapután reggel első vizeletből ismételd meg a tesztet. Igaz, hogy addig izgulni fogsz, de előbb nem érdemes..Változtatni úgysem fog az eredményen, ha ott a baba, akkor az akkor is ott lesz :)
Anno egy vasárnap csináltam tesztet, csak bió boltot találtunk nyitva, ezért vettem egy vicces bió terhességi tesztet. Meg is csináltam még aznap délután, negatív lett.
Majd másnap vettem Gabriell terhességi tesztet, mert én azt találtam a legmegbízhatóbbnak. Este munka után megcsináltam és ott volt a halvány csík. Majd következő nap és harmad nap is csináltam még 1-1 tesztet akkor már erősebbek voltak a csíkok. Rá 1 hét múlva fogadott a szülészem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!