Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok az alábbi két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi két hölgyről? Szimpatikusak, randiznátok velük?

Figyelt kérdés
[link]

2017. dec. 4. 18:19
1 2
 11/13 mikeXxX ***** válasza:
Két leszbi azt !
2017. dec. 4. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Hű de sok a negatív komment. :) Szerintem nem néznek ki rosszul, de abban egyetértek, hogy zavaróan sok a smink, a választott rúzs meg valahogy nem illik az összképbe. Külsőre a bal oldali konkrétan nem az esetem, a jobb oldali az bejön (csak ne lenne ennyi smink). Hogy belsőre milyenek, az jó kérdés, ez nem derül ki egy ilyen rövid videóból. Az első benyomásom az, hogy olyan kis cukik. :) Inkább cicababának tűnnek, mint komoly nőnek. De azért ha úgy alakulna, adnék nekik egy esélyt, hogy ezt megcáfolják élőben.
2019. márc. 4. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es vagyok: Kicsit utánaolvastam, hogy kik is a videóban szereplő hölgyek, a ma olyan divatos youtuber, influencer, vlogger, stb. szakmát űzik ... Hát ennek fényében, amit és ahogy csinálnak, máris nem szimpatikusak. De ettől függetlenül jól néznek ki, de belsőleg nem szimpatikusak, nem randiznék velük.
2019. márc. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!