Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi két hölgyről? Szimpatikusak, randiznátok velük?
2017. dec. 4. 18:19
1/13 anonim válasza:
Vakolat nélkül olyan átlagosak lennének, mint a huzat.
2/13 anonim válasza:
A baloldali lánynak láttam pár videóját, nagyon nem szimpatikus, buta, felszínes, a jobboldali csajt nem ismerem, de az a gyanúm, hogy hasonló kategória. Barátnőbel semmiképp sem kellenének.
3/13 anonim válasza:
Nem az esetem egyik se. A 25 kilónyi Baumit beltéri vakolat se segít az arcukon. Vakolat nélkül talán a bal oldalira mondanám, hogy helyes, de azt is csak állóképre. A videó nem segít.
27/F
4/13 anonim válasza:
A vékony kifejezetten taszít. Kinyomtam a videót, mert sajnos egyből dolgozott az ítéletem, ami tudom, hogy nem jó, de nem akarok hülyeségeket hallgatni meg nézni.
5/13 anonim válasza:
Az én szintemnek nem felelnek meg. Túl sok a smink és még így is átlagosak.
7/13 anonim válasza:
A jobbokdalinak a bronzosító vagy mi az arccsontján olyan sötét, mintha retkes lenne az arca oldalt :D
8/13 A legrosszabb válasza:
(Ezeknek mé' koszos a képük? Nem mosakodnak? Hm?) Amúgy nagybetűs NEM! Se nem szimpatikusak, se nem randiznék velük.
9/13 anonim válasza:
Rosszul választott bronzosító és rúzs mindkettőnél, pocsék hangosítás. Ezt gondolom. :D
10/13 anonim válasza:
de rohadt sok a smink. wúúh. Ink nem köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!