Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi fizessen mindent a randin?
Megpróbálom röviden:
Két huszonéves ember esete ez.
2 hét alatt másodjára taliztam egy lánnyal. Egymástól 120 km-re élünk. Első randin én utaztam a városába, második randin ő és én is féltávnál taliztunk egy köztes városban. Nem vagyok xarrágó, de feltűnt, h mindkét randin én álltam mindent. Elsőn mondjuk csak 2 cappucinot meg 1 colát ivott pár óra alatt, ez még semmi. Második randin meghívtam egy kajára, az ő része kb. 1500 Ft volt. Nem ebbe halok bele, csak fura, hogy fel sem ajánlotta egyik randin sem, h valamivel beszállna vagy valamire meghívna. A legfontosabb tény, h nem én hívtam el randira, hanem közös akarattal történtek a talik. Tehát még azt sem lehetne mondani, hogy te hívtad el, te fizess.
Sosem vertem a garast a fogamhoz eddigi exeimmel kapcsolatosan sem, de ezt most nem tudom hova tenni. Visszautasítottam volna, ha felajánlja, h fizeti a részét vagy fizet valamit, de még ez sem történt meg. A szándék számítana, főleg, h első randin én utaztam hozzá. A lány is dolgozik, nem kiemelkedően keres, de nem is rosszul.
Mit gondoltok?
korral és nemmel pls.
Ja, értem már, most a Kérdező játssza a hülyét, mintha nem is ő lenne az.
Érdekes a stílus váltása is, mert az elején feltett kérdésben teljesen normális a mondatszerkesztése, és a "beszéde" is.
Most (gondolom, hogy a csajnak bebizonyítsa, hogy ő "nem ő", most jön ez a "csípázom", meg "heee" meg ilyen nyomi szöveg.
Szerintem a csaj értelmesebb annál, mint hogy elhiggye, hogy egy másik f...szi vagy:))))))))))
A másik meg: Az első randin a lány ivott két capuccinót és egy kólát, te zabáltál is egy pizzát. Te fizettél, lányét is Te, oké.
A második randin (köztes városban), mindketten ettetek (de te voltál megindulva, hogy menjetek kajálni valamit, lány inkább sétálni akart). Ott a lány kajája volt 1500 Ft, mondjuk a Tied is ennyi, és 1-1 üdítő, szóval olyan 3500 Ft, na és azt nehezményezed, hogy nem ajánlotta fel, hogy itt már ő fizet?
Tehát te mondjuk a lány első 2 kávé + 1 kóla fogyasztására kifizettél mondjuk 1300 forintot. Ő pedig vállalja be a második randis számlát, 3500-at?
(Ha már garasoskodunk, ugye...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!